GEMSTONE
Pameran & dagang
pameran permanén leuwih ti 150 variétas tina gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya. Urang meuli jeung ngajual gemstones
laboratorium GEMIC
A institut gemological swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological ka klien urang
di Siem Fedi, Kamboja
Gemological Institute of Kamboja - Laboratory Gemic

Gemstone Pameran & Trading

pameran permanén leuwih ti 150 variétas tina gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya. Urang meuli jeung ngajual gemstones

uji gemstone mikroskop

Wilujeng sumping GEMIC laboratorium

A institut gemological swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja

pertambangan Ratanakiri Zircon

tour gem

Kamboja mangrupakeun sumber Anjeun pikeun Sapphires, Rubies, Zircons jeung kavling Stones. Lamun Anjeun kudu urang jaga sakabeh lalampahan kaasup perjalanan jeung pamondokan, urang ngalakukeun nu ogé

uji gemstone

study Gemology

A bubuka dasar ka gemstones utama ilahar kapanggih di pasaran cambodian. Tangtu awal-tingkat Ieu stresses aspék penting gems saperti Ruby, inten biru, zircon, peridot, Garnet, topaz, aquamarine, kristalin quartz, chalcedony, obsidian, jsb

Diajar deui

Gemological Institute of Kamboja

(GEMIC Laboratory Co., Ltd.)

Market Street peuting
Siem Fedi, Kamboja
PO kotak 93268

+ 855 (0) 63 968 298

Open Sapopoé
9am-11pm

www.gem.agency

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!