laboratorium Gemstone

laboratorium Gemstone

laboratorium Gemstone

GEMIC Laboratory mangrupa laboratorium Gemstone swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja

 

sertipikat

Karakteristik gemstone: karat beurat, wangun, dimensi, warna, kajelasan & perlakuan.
sertipikat téh "kartu identitas" jeung karakteristik batu

 

Validitas sertipikat a

- Gemstone kudu diuji dina laboratorium resmi kadaptar salaku hiji pausahaan di nagara nu eta aya. Ngaran jeung logo of laboratorium kudu mucunghul jelas dina sertipikat nu
- Gemstone kudu dites ku gemologist sarjana, ti hiji élmu institut gemological resmi atawa universitas
- Lamun sertipikat teu minuhan dua aturan di luhur, mangka boga nilai

 

Mangga pigunakeun bentuk ieu sungsi laporan Anjeun diverifikasi

daptar harga

Sadaya harga di antarana PPN

  • assessment lisan: 5US $
  • laporan ringkes: 10 US $
  • laporan Full: 20 US $

Ringkes laporan sampel:

8.5 cm x 5.4 cm (format kartu kiridit)
sertipikat gemstone laporan ringkes

 

Full laporan sampel:

21 cm x 29.7 cm (A4)
sertipikat gemstone laporan full

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!