Gemological Institute of Kamboja

wartos
Kumaha mésér gemstones alam di Siem Fedi?

Kumaha mésér gemstones alam di Siem Fedi?

Lamun ieu numbu kaca ieu, meureun nya telat.

Sateuacan meuli gemstones atawa perhiasan di Siem Fedi, hal anu penting pikeun maca inpo nu di handap ieu.

Siem Fedi mangrupa salah sahiji tempat di dunya mana aya paling gemstones scams.

Kawas naon wae tempat wisata, ampir sagalana is palsu. Aya jumlah badag duit datang ti turis keur produk palsu, nyaho pinuh ogé yén wisatawan moal datangna deui ka ngawadul, sakali maranéhna geus balik ka nagara maranéhanana.

Gemstone scam sia sababaraha puluhan rébu tina dollar poé dina musim wisata low, sarta sababaraha ratus rébu pérak sapoé salila usum tinggi, ti Nopémber nepi ka Maret.
Ieu cara pangalusna keur maok duit ti wisatawan, tanpa kekerasan jeung kalawan seuri.
Mun anjeun boga untung, urang moal coba mun curang anjeun, tapi ampir kabéh rahayat anjeun menta nasehat anu bagian tina mafia hébat ieu. Ku kituna ulah percanten ka saha: pituduh wisata, resepsionis hotél, supir beus, supir taksi ...

Saban poé urang tingali urang datang ka institut gemological, anu sadar maranéhna geus ripped pareum. Aranjeunna datangna pikeun nguji gemstones maranéhanana di laboratorium urang sanggeus manggihan alamat kami on Google, tapi geus telat. Ti momen nasabah daun toko, éta leuwih. Aya ngabalikeun duit.
Simkuring teu tiasa kaétang sabaraha kali urang nempo awéwé nangis nalika maranéhna sadar yén maranéhna kungsi spent ratusan atawa rébuan dollar di gemstones palsu sarta perhiasan palsu

Mémang, aya puluhan warung gemstones palsu, anu babagi kauntungan kalayan sagala middlemen, hotél resepsionis, supir, pituduh, jsb counterfeiters ieu nawiskeun nepi ka 50% tina harga jualan ka accomplices maranéhna

Hal ieu kacida gampang pikeun ngabejaan wisatawan nanaon sabab teu ngarti bahasa lokal, sarta anu enteh ku seuri jeung kahadean babaturan anyar maranéhanana.

Lamun nanya ka hiji perantara ngahubungan kami buku, di dieu aya sababaraha conto kumaha maranéhna bakal ngajawab anjeun: (ieu testimonials ti nasabah kami)

- "Kuring diusahakeun nelepon ku telepon, tapi toko ieu katutup"
Dina kanyataanana, éta salah! Kami buka kabéh sataun. 7 dinten saminggu, 9 am kana 10 pm

- "warung ieu sells gemstones palsu, tapi boga sobat anu boga warung anu, Kuring geus dipikawanoh anjeunna keur 20 taun, anjeun tiasa dipercanten anjeunna. "
Dina kanyataanana, éta salah! Urang ukur ngajual gemstones alam, sarta kami leuwih wungkul!

- "Éta teuing tebih ti hotél anjeun, aya hadé tur kirang jauh"
Dina kanyataanana, éta salah! Urang aya di kota Siem Fedi

- "toko ieu euweuh aya, aranjeunna ditutup, tapi nyaho hiji toko alus, lamun hayang, abdi gé ngajalankeun anjeun aya"
Dina kanyataanana, éta salah!

Éta bisa balik pisan tebih di bohong jeung manipulasi. Éta bisa tetep anjeun ngantosan dinten, dugi ka rengat sarta satuju buka toko sejen di momen panungtungan, ngan saméméh anjeun ngapung. Aya nu balik! Anjeun tungtungna meunang ripped off!

Éta naha éta penting pikeun buku ku diri. Ku kituna, anjeun bakal 100% aman. Urang nawiskeun angkot haratis ti hotél Anjeun. (Ngurilingan)

Ulah ragu ngahubungan kami. Euweuh tiasa ngalakukeun eta leuwih hade tinimbang diri. Urang nyarita Inggris, Prancis, Khmer ...
- kantor Telepon: + 855 63 968 298
- telepon Mobile / WhatsApp / Line / WeChat: + 855 92 615 288
- Facebook Rasul: Gemological Institute of Kamboja
- Email: info@gem.agency (urang bales dina waktu anu pohara pondok)

scams séjén:
Lamun tetep hayang meuli gemstone ti toko sejen sabab anjeun yakin téh mangrupa gemstone nyata, lajeng menta sertipikat a. Uninga yen sertipikat nyata kudu dilakukeun ku gemologist sarjana, dina laboratorium gemological. Sagala sertipikat sejenna nyaeta palsu a

Lamun hiji toko di Siem Fedi ngabejaan Anjeun yen urang mibanda partnership babarengan, éta salah. Simkuring boga mitra. Ieu teu kusabab toko ieu boga hiji atawa dua sertipikat dikaluarkeun ku laboratorium urang nu hartina rébuan gemstones séjén pikeun dijual di toko ieu téh nyata. Ieu persis kana legitimize nu gemstones séjén yén maranéhna némbongkeun Anjeun sertipikat urang. Lamun gemstones séjén éta leres, maranéhna bakal ogé geus Certified hiji-hiji.

gemstone warung euweuh didaptarkeun dina TripAdvisor dina "balanja" kategori di Siem Fedi iwal ours. Nanya ka diri patarosan: naha? Pikeun manggihan jawaban, kabeh geus maneh mun geus ngarti yen sakabeh warung gemstone ditanya TripAdvisor ngaleupaskeun kaca maranéhanana lantaran ukur narima keluhan ngeunaan panipuan.

kacindekan
Nyaho yen kami teu nyobian menyakiti nu sellers gemstones. Henteu sakabéh éta téh teu jujur, sababaraha paruk mikir ngajual gemstones nyata, tanpa nyaho yen jalma gemstones anu fakes atawa dirawat. Tapi tungtungna, hasilna sarua keur nasabah

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!