Tag

Chondrodite

Chondrodite Myanmar 

Chondrodite, ti Myanmar

Chondrodite, ti video Myanmar Chondrodite mangrupakeun mineral nesosilicate kalawan rumus (Mg, Fe) 5 (SiO4) 2 (F, OH, O) 2. Sanajan eta mangrupakeun mineral cukup langka, eta teh ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!