Tag

Hibonite

Hibonite Madagaskar 

Hibonite, ti Madagaskar

Hibonite, ti Madagaskar video Hibonite ((Ca, CE) (Al, Ti, Mg) 12O19) mangrupakeun mineral hideung brownish sareng karasa 7.5-8.0 jeung struktur kristal héksagonal. Ieu ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!