Tag

Wulfenite

wulfenite 

Wulfenite

Wulfenite video Wulfenite mangrupakeun mineral molibdat kalungguhan kalawan rumus PbMoO4. Ieu bisa paling mindeng kapanggih salaku kristal tabular ipis ...
Maca deui
Wulfenite Madagaskar 

Wulfenite, ti Madagaskar

Wulfenite, ti Madagaskar video Wulfenite mangrupakeun mineral molibdat kalungguhan kalawan rumus PbMoO4. Ieu bisa paling mindeng kapanggih salaku ipis ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!