Tentang Kami

Anu urang? What is tujuan urang?

Sajarah

Urang sadar yen aya no sumber rujukan ngeunaan élmu gemological jeung ngeunaan pasar gemstone di Kamboja. Sanggeus loba taun pangalaman dina Kamboja jeung leuwih ti dasawarsa pangalaman dina gemstone, urang pamustunganana megatkeun pikeun muka Gemological Institute of Kamboja.

Identification gem
Trading gem
study Gemology
+ 150
variétas tina gemstones
+ 10
taun Pangalaman

Gemstones

pameran permanén leuwih ti 150 variétas tina gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya. Urang meuli jeung ngajual gemstones.

laboratorium Gemic

A institut gemological swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological ka klien urang di Siem Fedi, Kamboja.

gem Tour

Kamboja mangrupakeun sumber Anjeun pikeun Sapphires, Rubies, Zircons jeung kavling Stones. Lamun Anjeun kudu urang jaga sakabeh lalampahan kaasup perjalanan jeung pamondokan, urang ngalakukeun nu ogé.

study Gemology

Urang ngajarkeun gemology. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga kontak urang.

Meuli atawa Book gemsstones di toko online urang

kiriman di sakuliah dunya

Mésér ayeuna

Papanggih Team The

Jean-Philippe LEPAGE - CEO - Gemologist Accredited / Administrator di muatan tina menata nu GEMOLOGICAL Institute of Kamboja
Jean-Philippe LEPAGE
CEO

Accredited Gemologist / Administrator di muatan tina menata nu GEMOLOGICAL Institute of Kamboja.

Ibu iet THOAN - CEO Eksekutif Asisten
Ibu iet THOAN
CEO Eksekutif Asisten

Dina muatan tina operasi,
penjualan & pamasaran
+ 855 92 48 67 72
+ 855 81 359 286
contact@gem.agency

dibandung

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!