Meuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan

meuli gemstones alamiMeuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan
- Urang ukur ngajual batu alam / Urang ulah ngajual batu sintétik
- Sakabéh batu kami anu munggaran diuji di laboratorium urang, ku hiji gemologist accredited
- Urang téh hiji parusahaan reputable. Anjeun wilujeng sumping nganjang kami: location
- konsumén kami datangna ti luar negeri pikeun didatangan kami, anjeun bisa maca testimonials maranéhanana dina Tripadvisor
- Urang nawarkeun rupa-rupa padika pembayaran
- Urang kapal di sakuliah dunya. Anjeun tiasa milih métode pangiriman anjeun, ku mail slow atanapi express, sarta turutan gems anjeun kalawan jumlah nyukcruk
- Punten taros Kami kanggo inpo nu leuwih
Keukeuh we Anjeun balanja alus!

Garnet robah warna

robah warna Garnet 3.16 ct

$474.00
Laku
Séép

Garnet robah warna

robah warna Garnet 2.31 ct

$346.00

Garnet robah warna

robah warna Garnet 1.89 ct

$283.00

Garnet robah warna

robah warna Garnet 1.36 ct

$204.00
$450.00

Aquamarine

Aquamarine 4.43 ct

$354.00

Aquamarine

Aquamarine 3.94 ct

$315.00

Aquamarine

Aquamarine 3.56 ct

$285.00

Aquamarine

Aquamarine 2.90 ct

$232.00
Laku
Séép

Aquamarine

Aquamarine 2.48 ct

$198.00
Laku
Séép
$118.00