Meuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan

meuli gemstones alamiMeuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan
- Urang ukur ngajual batu alam / Urang ulah ngajual batu sintétik
- Sakabéh batu kami anu munggaran diuji di laboratorium urang, ku hiji gemologist accredited
- Urang téh hiji parusahaan reputable. Anjeun wilujeng sumping nganjang kami: location
- konsumén kami datangna ti luar negeri pikeun didatangan kami, anjeun bisa maca testimonials maranéhanana dina Tripadvisor
- Urang nawarkeun rupa-rupa padika pembayaran
- Urang kapal di sakuliah dunya. Anjeun tiasa milih métode pangiriman anjeun, ku mail slow atanapi express, sarta turutan gems anjeun kalawan jumlah nyukcruk
- Punten taros Kami kanggo inpo nu leuwih
Keukeuh we Anjeun balanja alus!

Laku
Séép
$35.00
NEW
$50.00
NEW
$40.00
NEW
$90.00
NEW
$55.00
NEW
$50.00
NEW
$46.00
NEW
$65.00
NEW
$131.00
NEW
$171.00
NEW
$234.00

Prasiolite

Prasiolite 3.75 ct

$37.00