Gemological Institute of Kamboja - Laboratory Gemic

Museum Batu Permata & Perdagangan

Pameran permanén langkung ti 250 jinis batu permata ti Kamboja sareng sadunya.

Dibeuli batu permata di toko kami

uji gemstone mikroskop

laboratorium GEMIC

Lembaga gemological swasta sareng mandiri, nyayogikeun uji coba gemological sareng jasa panilitian.

sertipikat Gemstone

pertambangan Ratanakiri Zircon

Wisata GEM

Kamboja mangrupikeun sumber anjeun pikeun sapir, rubies, zircon sareng seueur batu. Urang ngatur wisata ti 2 dugi ka 10 dinten kalebet perjalanan, pamondokan, kunjungan tambang sareng pemotong permata.

Hubungan kami pikeun wisata anu cocog

Pengantar Permata & Gemologi

study Gemology

Perkenalan batu permata utama anu biasa dipendakan di pasar. Tahap awal, sateuacanna atanapi tingkat ahli ieu nekenkeun aspek-aspek penting tina permata sapertos kitu.
Kumaha mikawanoh batu permata alami, sintétik, pangobatan?
Kumaha perkiraan kualitas sareng harga?
Anjeun bakal nampi waleran kana sadaya patarosan anjeun salami kelas ieu.

NEW : Kusabab paménta ageung ti murid kami anu teu tiasa ngarambat nalika pandemi, ayeuna tiasa diajar online.

uji gemstone
study gemology

KUMPULAN GEMSTONES

Permata pangénggalna