GEMSTONE
Pameran & dagang
paméran permanén leuwih ti 200 variétas of gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya.
laboratorium GEMIC
A institut gemological swasta sarta bebas, nyadiakeun layanan nguji jeung panalungtikan gemological
di Siem Fedi, Kamboja
Gemological Institute of Kamboja - Laboratory Gemic

Gemstone Pameran & Trading

paméran permanén leuwih ti 250 variétas of gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya.
Dibeuli batu permata di toko kami

uji gemstone mikroskop

Wilujeng sumping GEMIC laboratorium

A institut gemological swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja
sertipikat Gemstone

pertambangan Ratanakiri Zircon

tour gem

Kamboja mangrupikeun sumber anjeun pikeun sapir, rubies, zircon sareng seueur batu. Urang ngatur wisata ti 2 dugi ka 10 dinten kalebet perjalanan, pamondokan, kunjungan tambang sareng pemotong permata.
Hubungan kami pikeun wisata anu cocog

uji gemstone

study Gemology

A bubuka dasar ka gemstones utama ilahar kapanggih di pasaran cambodian. Tangtu awal-tingkat Ieu stresses aspék penting gems saperti Ruby, inten biru, zircon, peridot, Garnet, topaz, aquamarine, kristalin quartz, chalcedony, obsidian, jsb

Diajar deui

Gemological Institute of Kamboja

(GEMIC Laboratory Co., Ltd.)

Market Street peuting
Siem Fedi, Kamboja
PO kotak 93268

Dibuka ku janjian dina mangsa covid-19

+ 855 (0) 63 968 298
+ 855 (0) 92 486 772

Biasana unggal dinten dibuka deui ti 1 Nopémber 2020

Pilihan wisatawan 2020

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!