Museum Batu Permata & Perdagangan

Pameran permanén langkung ti 250 jinis batu permata ti Kamboja sareng sadunya.

Dibeuli batu permata di toko kami

laboratorium GEMIC

Institusi gemological swasta sareng mandiri, nyayogikeun uji coba gemological, jasa panilitian sareng sertipikat batu permata.

sertipikat Gemstone

pertambangan Ratanakiri Zircon

Wisata GEM

Kamboja mangrupikeun sumber anjeun pikeun sapir, rubies, zircon sareng seueur batu. Urang ngatur wisata ti 2 dugi ka 10 dinten kalebet perjalanan, pamondokan, kunjungan tambang sareng pemotong permata.

Hubungan kami pikeun wisata anu cocog

Bubuka ka gem & Gemology

study Gemology

Perkenalan batu permata utama anu biasa dipendakan di pasar. Tahap awal, sateuacanna atanapi tingkat ahli ieu nekenkeun aspek-aspek penting tina permata sapertos kitu.

Kumaha mikawanoh batu permata alami, sintétik, pangobatan? Kumaha perkiraan kualitas sareng harga? Anjeun bakal kéngingkeun waleran kana sadaya patarosan anjeun salami kelas ieu.

NEW : Kusabab paménta ageung ti murid kami anu teu tiasa ngarambat nalika pandemi, ayeuna tiasa diajar online.

Pangiriman 3 dinten di dunya

Kiriman Fedex Express biasana nyandak 3 ka 4 dinten kanggo pangiriman. Lacak online unggal léngkah. Parcél lengkep diasuransikeun. Tanda tangan diperyogikeun nalika pangiriman.

blondearch

… Inpormasi anu kuring pelajari bakal berharga pisan di hareupna sareng kuring ngarep pisan nyandak kelas sanés di Amérika Serikat pikeun diajar langkung seueur. Upami anjeun kantos ngarencanakeun ngagaleuh perhiasan dimana waé, anjeun kedah angkat ka kelas ieu!

blondearch / Pébruari 2020
emz

… Perhiasan anu saé saé sareng staf éta ramah sareng propésional. Kuring ninggalkeun toko nganggo cincin onyx éndah anu bakal salamina ngingetan waktos kuring di Kamboja :). Upami kuring gaduh waktos langkung seueur di dieu kuring bakal resep nyobian lokakarya pikeun ngadamel cincin sorangan!

Emz / November 2019
tinkaMauu

… Éta leres-leres pantes didatangan Gemological Institute, sareng sadaya anggota staf anu propésional pisan, bageur, sabar sareng ngajelaskeun masing-masing permata anu dipikaresep ku anjeun. Kuring pastina bakal uih deui ka Siem Reap sareng mésér permata ti dieu nalika kadatangan kuring salajengna. 5 bentang!

TinkaMauu / November 2019
kabersihan b

… Perhiasanna terjangkau sareng éndah sareng kami resep pisan ngagaleuh. Sakabéh pangalaman anu saé pisan anu kuring nyarankeun ... kami pisan senang ku kualitas jasa, anu henteu dijamin dina Siem Reap.

Lauren B / Juli 2019
sayline

… Kualitas sareng kakhususan tina batu anu béda anu tiasa urang mendakan di toko. Kami tungtungna mendakan kalung batu topaz bodas anu indah, kado anu sampurna pikeun batur sapagawean kuring! Hatur nuhun Gemological Institute!

Sayline / bisa 2019
benji c

… Kuring ngagaduhan kunjungan anu narik pisan sareng diajar seueur ngeunaan rupa-rupa permata.

Abdi henteu terang ngeunaan batu sareng permata anu béda-béda di Kamboja. Bagus ngeunaan hal-hal anu disamping.

Benji C / bisa 2019
jan tara

… Kami mutuskeun badé uih deui sareng ngagaleuh batu na. Kuring kedah nyarios yén Daini nyatana Permata ka toko. Tanpa anjeunna, urang bahkan moal hoyong kéngingkeun nanaon ti toko éta. Kacindekan, toko tiasa dipercaya sareng toko anu pangsaéna anu kuring tiasa mendakan di Siem Reap.

Jan Tara / Agustus 2019
liburan23

… Anjeunna langsung ngirim email abdi sareng kami mutuskeun desain sareng harga. Cingcin sumping gancang sareng kuring reuwas ku seueur buatanana sareng éndah éta. Abdi leres-leres nyarankeun jasa ieu sareng bakal ngalakukeun deui.

Liburan23 / Agustus 2019
oly1610

… Pastikeun pikeun nganjang ka tempat ieu upami anjeun milarian permata anu sah. Éta mangrupikeun hiji-hijina toko anu disertifikasi di Siem Reap. Staf pisan nampung sareng bakal ngajawab sadaya pamundut anjeun.

Oly1610 / Agustus 2019

Anjeun mere ilham kuring

Kuring bagi