Balanja

Mangga Tempo handap pikeun pengiriman barang Pilihan urang:

Express Express - USD 35

Kiriman Express biasana peryogi 3-4 dinten kanggo pangiriman sareng tiasa dilacak online unggal léngkah. Parsel lengkep diasuransikeun. Tanda tangan diperyogikeun nalika pangiriman. Pangiriman Senén dugi ka Jumaah pikeun kaseueuran nagara. Henteu nganggo kotak PO (kajabi UEA, Arab Saudi sareng Kuwait), alamat APO atanapi FPO tiasa dianggo. Catetan: Upami anjeun gaduh 'tanda tangan dina file', punten nelepon EMS pikeun nyabut otorisasina ieu. Paket anu dikirimkeun tanpa tanda tangan, kusabab 'tandatangan dina file' moal tiasa ditutupan ku operator asuransi kami.

Surat Didaptarkeun Standar - USD 7

Kami nawiskeun pos udara anu kadaptar ka langkung ti 120 nagara. Surat anu didaptarkeun diasuransikeun dugi ka USD 200. Kiriman peryogi sakitar 10-21 dinten damel sareng meryogikeun tandatangan saatos dikintun. Teu aya kiriman dina dinten Minggu.


kasadiaan
Sadaya permata anu ditayangkeun salaku 'sayogi' aya dina stok sareng siap dikirim langsung. Pesenan diolah dina waktos 1 dinten damel. Ti Senen dugi ka Jumaah.

Inpormasi Tambahan Di seueur nagara anu nyatakeun pangiriman anu leres tunduk kana biaya bea sareng pajak. Surat anu kadaptar langkung lami, tapi biasana ngahindaran biaya tambahan. Kami senang ngirimkeun pesenan anjeun salaku "Kado", tapi punten dicatet yén kami henteu kadali pikeun biaya tambahan anu tiasa kajantenan di nagara anjeun.

Catetan: Pajak impor atanapi tugas nyaéta tanggung jawab anu mésér. Pengiriman balik anu ditolak kusabab biaya sapertos kitu henteu tiasa ditampi. Anjeun tiasa ngahubungan kami upami anjeun peryogi pangaturan khusus.

Invoices Sadaya bungkusan tina GEMIC kalebet invoice lengkep. Punten taros Kami saméméh nempatkeun Urutan Anjeun upami Anjeun kudu invoice ngaropéa atawa no invoice di sadaya.