FAQ

Remen ditanyakeun

Kabijakan pamulangan
Peryogi Balikkeun Permata? gem.agency ngajantenkeun Gampang.

Kami narékahan pikeun kapuasan pelanggan di luhur anu sanés. Upami dina waktos 30 dinten nampi batu permata anjeun (s) anjeun janten henteu sugema kana pesenan anjeun, anjeun tiasa kintunkeun ka kami dina kaayaan anu asli & henteu ruksak. Permata mung tiasa dikintunkeun salami 30 dinten jaman pamariksaan ieu.

Punten Email GEMIC kanggo a Return Authorization Number (lumpat) Jeung Parentah tambahan Return.

NB: pemesanan balik ka urang tanpa lumpat bakal nampik jeung balik ka pangirim nu. Return bungkusan jeung pengiriman barang waragad anu tanggung jawab pangirim nu. Sadaya penjualan anu final sanggeus 30 poé (item balik kudu postmarked dina 30 poé tanggal order nu keur ditarima).

Mangga teu nolak kiriman pos, kudu hayang ngabolaykeun an order sanggeus geus shipped, tapi saméméh geus dikirimkeun. Lamun order nu nampik, nasabah bakal tega tanggung jawab nilai pinuh ku item lamun leungit jeung sakabéh biaya brokerage jeung tugas ditanggung kana anak mulang.

Inpormasi Tambahan:
Dina loba nagara, nyatakeun Kotamadya Sukabumi bakal matuh ka waragad adat lumaku jeung pajeg. Pembeli nu nanggungjawaban kanggo adat istiadat, pajeg jeung tugas owed. Mulih dijieun alatan disebut tadi teu bisa otorisasi.

** Kabéh refunds dijieun via metoda sarua pamayaran ditarima. waragad pengiriman barang, asuransi jeung ngolah kartu kiridit nu non-refundable. Teu aya fee restocking. No Panggantian ditawarkeun.

Langkung Pananya? Taros Kami

Kaamanan jeung Kaayaan Pamakéan

Kaamanan & Privasi

GEMIC prihatin ngeunaan kaamanan sareng kaamanan konsumén kami. Kami mastikeun yén prosés transaksi kami aman pisan sareng inpormasi palanggan kami aman.

pangmayaran

Sadaya pamayaran jeung kartu kiridit informasi diatur dina kaca aman ku PayPal. Urang teu boga aksés ka kartu kiridit atawa informasi finansial. informasi kaamanan PayPal

Inpo pribadi

Laboratorium GEMIC ngahargaan inpormasi pribadi dina halaman wéb na. Alamat email anjeun tiasa dianggo samentawis kanggo ngahasilkeun email atanapi pesen.

privasi Sumpah

Urang moal ngajual alamat anjeun surelek, pola browsing, atawa inpo nu sejenna nu mana waé.

cookies

GEMIC ngagunakeun cookies browser pikeun ningkatkeun kadatangan anjeun sareng ngaktipkeun karanjang balanja online kami. Teu aya inpormasi pribadi anu disimpen dina cookies. Cookies kedah diaktipkeun pikeun ngakses sadaya fitur tina situs kami.

Pikeun patarosan leuwih mangga kontak urang.

Sértipikat gem
Anjeun bisa mesen sertipikat lamun Anjeun nambahkeun hiji item ka gorobag Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, klik link "Tambihan sertipikat permata kanggo barang ieu" dina kaca item jéntré luhur "Tambihkeun kana karanjang" tombol. Ieu bakal muka pilihan sertipikat.
garansi
Sadaya item nu dijamin di GEMIC. Kami mastikeun yén anjeun salawasna nampi naon anu anjeun mayar.

kaaslian

Sadaya permata dina GEMIC dijamin janten sakumaha anu nyatakeun. Staf ahli kami sacara saksama mariksa sareng ngukur unggal permata.

Gemstones alam

Unggal batu permata tina GEMIC mangrupikeun permata alami anu diciptakeun ku Bumi. Kami henteu ngurus "permata" sintétik atanapi laboratorium.

Naon Anjeun Tempo, What Anjeun Meunangkeun

Unggal photograph gem nyaéta tina gem sabenerna anjeun bakal nampa. Urang teu make foto stock atawa poto nu sarupa pikeun batu beda.

garansi

Sadaya titik di luhur dijieun ku jaminan duit-deui 100% urang. Urang rebut ku gems urang, salaku konsumén urang nangtung ku urang.

Pilihan pamayaran jeung Kawijakan
Mariksa-kaluar geus aman, aman sarta gampang jeung GEMIC Laboratorium.

Urang nyadiakeun metodeu pamayaran fléksibel handap pikeun completing order Anjeun:

  • Mayar ku kartu kiridit via PayPal (no rekening PayPal diperlukeun)
    PayPal narima Visa, Visa Delta, Visa éléktron, MasterCard, EuroCard, maestro jeung American Express. informasi kaamanan PayPal.
  • Mayar sareng akun PayPal Anjeun
    Urang geus anggota PayPal diverifikasi.
    Catetan: Mun anjeun teu boga akun, anjeun bisa kalayan gampang muka akun anyar ku handap dina layar arah.
  • Mayar ku transfer Western Union
    Lamun Mayar ku transfer Western Union, item anjeun bakal ditangtayungan salila tilu poé. Mangga surélék urang jumlah transaksi duit unik (MTN #) pikeun transfer Anjeun. Sakali dana geus ditarima, urang bakal ngolah pesenan Anjeun.
    Catetan: waragad Transfer kudu teu bisa deducted ti jumlah ditarima.
  • Mayar ku transfer bank langsung
    Lamun Mayar ku transfer bank langsung, item anjeun bakal ditangtayungan salila tilu poé. Mangga surélék urang bank kode rujukan transfer sakali anjeun geus ngagagas pamayaran. Sakali dana geus ditarima, urang bakal ngolah pesenan Anjeun.
    Catetan: waragad Transfer kudu teu bisa deducted ti jumlah ditarima.

Sakali anjeun siap mariksa-kaluar:

  1. Tinjauan karanjang balanja anjeun sareng pilih cara pengiriman. Kami nawiskeun dua padika sareng tarif pangiriman di handap ieu; Fedex (3-4 dinten)
    Pos Udara Internasional Internasional sadunya (10-21 dinten)
  2. Pencét "teraskeun Checkout" teras lebetkeun alamat pangiriman anjeun.
  3. Pilih metode pamayaran anjeun teras pencét "mayar ayeuna".

Lebetkeun inpormasi tagihan anjeun, atanapi nyitak paréntah dina layar pikeun mindahkeun artos.

Sakali pesenan anjeun parantos berhasil disimpen, anjeun bakal nampi konfirmasi email ti kami dina alamat email anjeun.

Catetan: Punten pastikeun pikeun nambihan alamat surélék anjeun pikeun mastikeun yén anjeun tiasa nampi email pangiriman sareng pesen konfirmasi. Upami anjeun henteu nampi email ti kami, punten pastikeun parios spam atanapi email email folder anjeun.

duit nu dipake di sahiji nagara

Kartu kiridit sareng pamayaran PayPal bakal ditagihkeun dina artos naon. Pangmayaran liwat Western Union atanapi ku transfer bank kedah dikintun dina dolar AS.

Nalika milih mata uang sanés dolar AS, kurs pikeun dinten ayeuna bakal dianggo pikeun ngarobih harga anu dipidangkeun.

PayPal sareng bank pamrosésan anjeun (bank kiridit anu ngaluarkeun kartu) bakal nganggo kurs nyalira pikeun ngarobih mata uang, ku alatan éta, biaya dina mata uang anu dipilih anjeun bakal rada béda tina harga anu ditingalikeun dina mata uang éta dina halaman wéb kami.

GEMIC ngan ukur bakal ngeusi batre tina jumlah anu dipidangkeun. Biaya tambahan naon waé sacara éksklusif didasarkeun kana PayPal, kartu kiridit anjeun anu ngaluarkeun kabijakan bank atanapi Western Union.

CATETAN penting:

Pikeun ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun KUDU gaduh "cookies" sareng "JavaScript" diaktipkeun dina pangaturan wéb anjeun. Upami anjeun parantos nempatkeun barang kana karanjang balanja anjeun, tapi barangna henteu ditingalikeun nalika diparios, ieu nunjukkeun yén anjeun henteu ngagaduhan "cookies".

Upami anjeun ngalaman masalah dina mayar atanapi hoyong ngabahas pilihan pamayaran anu sanés, punten taros Kami.

Balanja

Mangga Tempo handap pikeun pengiriman barang Pilihan urang:

Express Express - USD 35

Kiriman Express biasana peryogi 3-4 dinten kanggo pangiriman sareng tiasa dilacak online unggal léngkah. Parsel lengkep diasuransikeun. Tanda tangan diperyogikeun nalika pangiriman. Pangiriman Senén dugi ka Jumaah pikeun kaseueuran nagara. Henteu nganggo kotak PO (kajabi UEA, Arab Saudi sareng Kuwait), alamat APO atanapi FPO tiasa dianggo.

Catetan: Upami anjeun gaduh 'tanda tangan dina file', punten nelepon EMS pikeun nyabut otorisasina ieu. Paket anu dikirimkeun tanpa tanda tangan, kusabab 'tandatangan dina file' moal tiasa ditutupan ku operator asuransi kami.

Surat Didaptarkeun Standar - USD 7

Kami nawiskeun pos udara anu kadaptar ka langkung ti 120 nagara. Surat anu didaptarkeun diasuransikeun dugi ka USD 200. Kiriman peryogi sakitar 10-21 dinten damel sareng meryogikeun tandatangan saatos dikintun. Teu aya kiriman dina dinten Minggu.


kasadiaan
Sadaya permata anu ditayangkeun salaku 'sayogi' parantos di stock sareng siap kanggo pengiriman langsung. Pesenan diolah dina 1 dinten damel Senén - Jumaah (henteu kalebet liburan)

Inpormasi Tambahan
Di loba nagara anu leres nyatakeun kiriman dikirimkeun kostum sareng biaya pajeg. Surat nu kadaptar langkung panjang, tapi biasana ngahindarkeun waragad tambahan. Kami resep ngintunkeun salaku Hadiah, tapi punten dicatet yén kami henteu ngendalikeun biaya tambahan anu bakal aya di nagara anjeun.
Catetan: Pajak impor atanapi tugas nyaéta tanggung jawab anu mésér. Pengiriman balik anu ditolak kusabab biaya sapertos kitu henteu tiasa ditampi. Anjeun tiasa ngahubungan kami upami anjeun peryogi pangaturan khusus.

Invoices
Sadaya bungkusan tina GEMIC kalebet invoice lengkep. Punten taros Kami saméméh nempatkeun Urutan Anjeun upami Anjeun kudu invoice ngaropéa atawa no invoice di sadaya.

Skala berwarna Gemstone NGUMBARA
GEMIC ngagunakeun skala kajelasan kieu saperti grading gemstones:
IF : Loupe bersih - internal sampurna; bébas tina kaasup.
VVS : Ampir loupe bersih - inklusi sakedik pisan; inklusi bieu ditingali dina perbesaran 10x.
VS : Bersih panon - kalebet alit pisan; sakedik kalebet tiasa ditingali ku panon terlatih atanapi dina perbesaran 10x.
SI : Rada kalebet - sisindiran alit tiasa ditingali ku panon taranjang.
: Kalebet - sisindiran tiasa ditingali ku panon taranjang.