Tentang Kami

Anu urang? What is tujuan urang?

Sajarah

Saatos 15 taun pangalaman dina gemstones Cambodian, urang sadar yén aya aya sumber rujukan ngeunaan elmu gemological na tentang pasar gemstone di Kamboja. Urang pamustunganana megatkeun pikeun buka Gemological Institute of Kamboja di 2014. Kami ayeuna hijina laboratorium gemological operasi di Kamboja.

Identification gem
Trading gem
study Gemology
+ 200
variétas tina gemstones
+ 15
taun Pangalaman

Gemstones

pameran permanén leuwih ti 200 variétas tina gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya. Urang meuli jeung ngajual gemstones.

laboratorium Gemic

A institut gemological swasta sarta bebas, nyadiakeun layanan nguji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja.

gem Tour

Kamboja mangrupakeun sumber anjeun Sapphires, Rubies, Zircons na kavling batu. Lamun perlu urang ngurus sakabeh lalampahan kaasup lalampahan tur pamondokan, urang ngalakukeun nu kitu ogé.

study Gemology

Urang ngajarkeun gemology. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga kontak urang.

Meuli atawa Book gemsstones di toko online urang

kiriman di sakuliah dunya

Mésér ayeuna

Papanggih Team The

Jean-Philippe LEPAGE
CEO

Accredited Gemologist
Administrator dina muatan tina menata nu GEMOLOGICAL Institut Kamboja

Ibu iet THOAN
CEO Eksekutif Asisten

Dina muatan Operasi
+ 855 92 48 67 72
+ 855 81 359 286
[EMAIL PROTECTED]

Ibu Yourath naros
Manager Marketing

Dina muatan tina Marketing
+ 855 99 44 99 18
[EMAIL PROTECTED]

dibandung

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!