Batu kalahiran Désémber

Tanzanite, pirus jeung zircon mangrupikeun batu pikeun Désémber numutkeun daptar kuna sareng modéren ngeunaan birthstone des. Batu permata anu sampurna pikeun cincin kalahiran Désémber atanapi perhiasan kalung. bulao topaz ogé kadang disebatkeun salaku kelir desember kelir biru.

Torojol | Januari | Pebruari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | Nopember | Désémber

Désémber birthstone tanzanite, pirus sareng zirkon - warna biru batu permata Désémber - Batu Dec pikeun cincin sareng perhiasan kalung

Naon hartosna batu lahir Désémber?

Batu lahir mangrupikeun permata anu aya hubunganana sareng bulan lahir Désémber: Tanzanite, pirus jeung zircon. Batu permata anu sampurna pikeun Désémber birthstones modéren disada atanapi kalung

Tanzanite

Warna biru sareng warna Violet tina zoisite mineral nyaéta Tanzanite .Golongan gugus mineral epidote. Éta ngan ukur di Tanzania, di daérah penambangan anu leutik pisan.

pirus

pirus mangrupikeun mineral buram, biru dugi héjo anu mangrupikeun fosfat tambaga sareng aluminium anu terhidrasi. Jarang sareng berharga dina peunteun anu langkung saé sareng parantos di hargaan salaku batu permata sareng batu hias réwuan taun kusabab warna anu unik na.

Dianggap salaku pesona cinta. Mangrupikeun simbol nasib anu alus sareng kasuksésan sareng dipercaya ngareureuhkeun pikiran sareng ngajagi anu nganggo tina cilaka. Cingir pirus, khususna, panginten ngajauhkeun roh-roh jahat.

Zircon

Zircon mangrupikeun mineral anu kalebet kana kelompok nesosilat. Nami kimia na nyaéta zirconium silikat. Wangun zircon dina lebur silikat kalayan babandingan ageung elemen lapangan anu saé henteu cocog.

Naon warna batu lahir Désémber?

Tanzanite kacatet ku trikroismeu anu kuat pisan, némbongan ganti biru, Violet sareng Burgundy gumantung kana orientasi kristal. Tanzanite ogé tiasa némbongan béda nalika ditingali dina kaayaan cahaya anu béda.

pirus, Désémber kelahiran biru warna biru mimitian ti bodas dugi ka bubuk biru dugi ka warna biru langit, sareng tina héjo biru dugi ka héjo konéng. Biru disababkeun ku tambaga idiochromatic sedengkeun anu héjo tiasa janten akibat tina kokotor beusi.

Zircon lumangsung dina seueur warna, kalebet coklat semu beureum, konéng, héjo, biru, kulawu sareng henteu warnaan. Warna zircons kadang tiasa dirobih ku perlakuan panas. Ngan zircon biru nyaéta Dec birthstone. Warna biru ngora paling umum, biru tua jarang pisan.

Dimana dimana batu Désémber dipendakan?

Hijina dipikanyaho tanzanite titipan pentingna komérsial ayana di kalér Tanzania.

Sumber utama pirus nyaéta Iran sareng Amérika Serikat. Sumber sanésna nyaéta Cina, Bulgaria, Tibet, Afghanistan, Australia, India, Chili sareng Turkestan.

Zirkon biru asalna ti Kamboja.

Naon perhiasan batu kalahiran Désémber?

Perhiasan batu lahir modéren didamel nganggo tanzanite, pirus jeung zircon. Batu warna biru sampurna cocog sareng intan bodas leutik atanapi batu permata henteu warnaan. Kami ngajual cincin warna batu kelahiran Désémber, gelang, anting, kalung & seueur deui.

Dimana milari batu kalahiran Désémber?

Aya anu saé tanzanite, pirus jeung zircon dijual di toko kami.

Simbolisme sareng Hartosna

TanzaniteTempat teduh anu paling jero, Indigo, ngagabungkeun intuisi sinar violet sareng kapercayaan sinar biru murni. Éta nyandak hikmah, bebeneran, martabat sareng penguasaan spiritual. Batu tina penilaian sareng umur panjang, éta ngamajukeun panineungan sareng tiasa ngahasilkeun hikmah anu jero nalika dianggo ogé.

pirus, Dec birthstone, parantos lami janten simbol kabeungharan sareng kamewahan dina budaya kuno, tapi kataji ku batu permata anu matak kieu henteu kantos langkung kuat tibatan ayeuna. Henteu janten masalah dimana waé éta mendakan, pirus sok dikaitkeun sareng sipat anu kuat, positip sapertos purity sareng penyembuhan.

Zirkon biru parantos nyarios nyucikeun énergi poék. Éta parantos dianggo salaku jimat pikeun ngumbara atanapi pikeun panangtayungan tina kajahatan ti jaman kuno. Nalika anjeun kajebak dina énergi négatip, zirkon biru cenah ngabersihan énergi anjeun. Éta ogé nyandak anjeun kajembaran sareng kahormatan.

Naon tanda zodiak birthstones Dec?

Batu Sagittarius sareng Capricorn duanana batu Désémber.
Naon anjeun Sagittarius sareng Capricorn. Tanzanite, pirus jeung zircon mangrupakeun batu ti tanggal 1 dugi ka 31 Désémber.

Kauntungan anu saé dimimitian dina bulan Désémber

Zodiak Cina: rejeki anu saé dimimitian dina bulan Désémber, artos ngagulung.
Pikeun anu kagungan macan, dina bulan Désémber, nasib anu hadé, rejeki anu ageung sareng rejeki alit bakal ngahiji. Nalika rejeki ageung janten, kabeungharan bakal digulung, sareng kahirupan bakal siga impian

poe elmu nujum Birthstone
Désémber 1 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 2 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 3 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 4 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 5 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 6 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 7 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 8 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 9 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 10 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 11 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 12 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 13 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 14 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 15 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 16 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 17 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 18 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 19 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 20 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 21 Sagittarius Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 22 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 23 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 24 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 25 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 26 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 27 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 28 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 29 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 30 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon
Désémber 31 Capricorn Tanzanite, pirus jeung zircon

Batu kelahiran Désémber Alam dijual di toko permata kami