Batu lahir Séptémber

inten biru mangrupikeun batu lahir Séptémber numutkeun daptar kuno sareng modéren warna kelahiran sept.

Torojol | Januari | Pebruari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopember | Desember

Batu lahir Séptémber

Naon hartosna batu lahir September?

Batu lahir mangrupikeun permata anu aya hubunganana sareng bulan kalahiran Séptémber: inten biru.

inten biru

inten biru mangrupikeun batu permata anu permata, rupa-rupa corundum mineral, diwangun ku aluminium oksida kalayan jumlah unsur renik sapertos beusi, titanium, kromium, vanadium, atanapi magnésium.

Naon warna batu lahir Séptémber?

Éta ilaharna biru, tapi lumrah sapphires ogé lumangsung dina warna konéng, wungu, oranyeu, sareng héjo. Ilahar, alami sapphires diteukteukan sareng digosok kana batu permata sareng dianggo dina perhiasan.

biru inten biru aya dina sababaraha campuran anu utami biru sareng warna sekundér, rupa-rupa tingkatan tonal sareng dina sababaraha tingkatan jenuh

Dimana tempat lahir birth September?

Sapphires ditambang tina setoran aluvial atanapi tina padamelan bawah tanah primér. Lokasi penambangan komérsial pikeun nilam kalebet, tapi henteu diwatesan ku nagara-nagara ieu: Afghanistan, Australia, Myanmar, Kamboja, Cina, Kolombia, India, Kenya, Laos, Madagascar, Malawi, Nepal, Nigeria, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania , Thailand, Amérika Serikat, sareng Vietnam.

Sapphires ti lokasi geografis anu béda tiasa gaduh penampilan anu béda atanapi konsentrasi kimia-najis, sareng condong ngandung sababaraha jinis inklusi mikroskopis.

Naon perhiasan batu lahir September?

Urang ngajual inten biru cingcin, pinggel, anting, kalung & seueur deui. Nalika kaseueuran urang mikirkeun batu kalahiran Séptémber, safir, urang ngabayangkeun jero, biru karajaan sagara.

Dimana milari batu lahir September?

Aya anu saé safir biru kanggo diical di toko kami

Simbolisme sareng Hartosna

Batu lahir bulan Séptémber, safir, sakali panginten ngajaga tina kejahatan sareng karacunan. Dipercaya yén oray berbisa bakal maot upami disimpen dina kapal anu didamel tina safir. Sacara tradisional batu karesep para pandita sareng raja, safir ngalambangkeun kasucian sareng kaarifan.

Naon tanda zodiak batu lahir September?

Batu Virgo sareng Libra duanana batu lahir.
Naon waé anjeun ogé Virgo sareng Libra. inten biru nyaéta batu ti tanggal 1 dugi ka 30 Séptémber.

poe elmu nujum Birthstone
September 1 Virgo inten biru
September 2 Virgo inten biru
September 3 Virgo inten biru
September 4 Virgo inten biru
September 5 Virgo inten biru
September 6 Virgo inten biru
September 7 Virgo inten biru
September 8 Virgo inten biru
September 9 Virgo inten biru
September 10 Virgo inten biru
September 11 Virgo inten biru
September 12 Virgo inten biru
September 13 Virgo inten biru
September 14 Virgo inten biru
September 15 Virgo inten biru
September 16 Virgo inten biru
September 17 Virgo inten biru
September 18 Virgo inten biru
September 19 Virgo inten biru
September 20 Virgo inten biru
September 21 Virgo inten biru
September 22 Virgo inten biru
September 23 Libra inten biru
September 24 Libra inten biru
September 25 Libra inten biru
September 26 Libra inten biru
September 27 Libra inten biru
September 28 Libra inten biru
September 29 Libra inten biru
September 30 Libra inten biru

Batu lahir safir biru alami dijual di toko permata urang