Batu lahir Agustus

Peridot jeung spinel mangrupikeun dua warna perhiasan batu lahir pikeun bulan Agustus, numutkeun daptar kuno sareng modéren ngeunaan warna batu Agustus. Batu permata anu sampurna pikeun cincin kalahiran Agustus atanapi perhiasan kalung.

Torojol | Januari | Pebruari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | Nopember | Desember

Batu lahir Agustus

Naon hartosna batu lahir Agustus?

Harti batu lahir Agustus: permata anu aya hubunganana sareng bulan kalahiran Agustus: Peridot jeung spinel

Peridot

Peridot nyaéta olivin kualitas permata sareng mineral silikat. Warna héjo na gumantung kana eusi beusi dina struktur permata. Peridot lumangsung dina batuan kakurang silika sapertos basalt vulkanik ogé dina meteorit paladium. Peridot mangrupikeun hiji tina dua permata anu dititénan kabentuk sanés dina kerak Bumi, tapi dina batu lebur tina jubah luhur. Kualitas permata peridot jarang dipendakan di permukaan Bumi kusabab rentan ka pelepasan nalika transportasi ti jero jero mantel ka permukaan.

Spinel

Spinel kristalisasi dina sistem isometrik. Bentuk kristal anu umum aya oktahedra, biasana kembar. Éta ngagaduhan beulahan oktaféral anu teu sampurna sareng patah tulang konchoidal. Teu karasa na 8, gravitasi khusus na nyaéta 3.5–4.1, sareng transparan pikeun buram ku hérter anu kusam. Éta tiasa ngadamel cincin batu lahir agustus anu sampurna

Naon warna batu lahir Agustus urang?

Peridot, Sareng éta jeruk nipis tandatangan hejo warna batu lahir agustus, dipercaya bakal nimbulkeun kakuatan sareng pangaruh ka anu ngagem.

Spinel mungkin henteu warnaan, tapi biasana rupa-rupa warna tina pink, ros, beureum, biru, héjo, konéng, coklat, hideung, atanapi teu umum Violet. Aya alam unik bodas spinel, ayeuna leungit, éta muncul sakedap dina anu ayeuna aya Sri Lanka.

Dimana batu lahir Agustus dipendakan?

Sumber poko tina peridot ayeuna nyaéta USA, Australia, Brazil, Cina, Mesir, Kénya, Méksiko, Myanmar, Norwegia, Pakistan, Arab Saudi, Afrika Kidul, Sri Lanka, sareng Tanzania.

Spinel parantos lami kapendak di Sri Lanka, Afganistan, Tajikistan sareng Myanmar. Sapuluh taun ka pengker kualitas permata kangkung aya di Vietnam, Tanzania, Kenya, Tanzania, Madagascar sareng nembé pisan di Kanada

Naon perhiasan batu lahir Agustus?

Perhiasan batu lahir dilakukeun ku peridot jeung spinel. Kami ngajual cincin perhiasan batu lahir bulan Agustus, gelang, anting, kalung & seueur deui.

Dimana milari batu lahir Agustus?

Aya anu saé peridot na spinel dijual di toko kami

simbul batu lahir agustus sareng Harti

Peridot parantos di hargaan saprak peradaban pangheulana pikeun kakuatan pelindung na pikeun ngusir sieun sareng ngimpina. Dipercaya ngagaduhan kado sinar tina batin, ngasah pikiran sareng muka kana tingkat kasadaran sareng kamekaran anu anyar, ngabantosan pikeun mikawanoh sareng ngawujudkeun takdir sareng tujuan spiritualna. Urang Mesir kuno yakin éta Peridot dikirim ka Bumi ku ledakan hiji bintang sareng nyandak kakuatan panyembuhanana. Peridot mangrupikeun permata nasional Mesir anu dipikaterang ku warga salaku Permata Surya.

Spinel permata disebatkeun ngabantosan nyisihkeun ego sareng janten bakti ka jalma sanés. Sapertos seueurna batu beureum anu berapi, spinel dipercaya ngadorong markisa, bakti sareng umur panjang anu hébat. Spinel aya hubunganana sareng akar Cakra, ngajantenkeun épéktip dina ningkatkeun énergi fisik sareng stamina.

Naon tanda zodiak batu lahir Agustus?

Batu Leo sareng Virgo duanana batu lahir Agustus.
Naon waé anjeun Leo sareng Virgo. Peridot jeung spinel nyaéta batu ti tanggal 1 nepi ka 31 Agustus.

poe elmu nujum Birthstone
Agustus 1 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 2 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 3 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 4 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 5 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 6 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 7 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 8 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 9 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 10 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 11 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 12 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 13 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 14 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 15 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 16 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 17 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 18 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 19 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 20 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 21 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 22 Leo Peridot jeung spinel
Agustus 23 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 24 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 25 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 26 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 27 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 28 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 29 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 30 Virgo Peridot jeung spinel
Agustus 31 Virgo Peridot jeung spinel

Batu lahir Agustus Alam dijual di toko permata kami

Kami ngadamel perhiasan batu lahir Agustus anu didamel khusus salaku cincin pertunangan, kalung, anting stud, pinggel, liontin… Punten taros Kami pikeun cutatan a.