Batu lahir Nopémber

Topaz jeung citrine mangrupikeun perhiasan batu dua pikeun bulan Nopémber, numutkeun daptar kuno sareng modéren warna nov nov. Batu permata préféktur pikeun cincin perhiasan Nopémber, pinggel, anting sareng kalung.

Torojol | Januari | Pebruari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | Nopémber | Desember

Batu lahir Nopémber

Naon hartosna batu lahir Nopémber?

Batu lahir mangrupikeun permata anu aya hubunganana sareng bulan lahir Nopémber: Topaz jeung citrine.

Topaz

Mineral silikat tina aluminium sareng fluorin. Topaz kristalin dina sistem orthorhombic, sareng kristal na seuseueurna prismatik diakhiri ku piramida sareng rupa-rupa anu sanés. Mangrupikeun salah sahiji mineral alami anu paling hese sareng anu paling hese tina mineral silikat. Teu karasa ieu digabungkeun sareng transparansi anu biasa sareng rupa-rupa warna hartosna éta parantos kéngingkeun seueur perhiasan dina batu permata ogé pikeun intaglios sareng ukiran batu permata sanés.

Citrine

Citrine nyaéta rupa-rupa kuarsa anu warna na mimitian ti konéng bulak nepi ka coklat kusabab najis ferric. Alami citrines anu langka. Paling komérsial citrines nyaéta améstis anu diubaran panas atanapi kuarsa asap. Nanging, amethyst anu diubaran ku panas bakal gaduh garis leutik dina kristal, sabalikna tina anu alami citrinepenampilan mendung atanapi smokey. Ampir teu mungkin pikeun ngabédakeun motong citrine sareng konéng topaz visual, tapi aranjeunna béda dina karasa.

Naon warna batu lahir Nopémber urang?

asli topaz tembus sareng henteu warnaan. Rupa-rupa topaz kelir sayogi disababkeun ku ayana kokotor alami atanapi cacat struktural kristal. Keragaman warna ogé disababkeun ku parobihan anu dihasilkeun ku industri batu permata. Topaz sayogi dina sababaraha rupa warna tina konéng, oranyeu, kulawu, ungu, biru, hideung, Violet sareng héjo.

Citrine mangrupikeun warna lahir nopémber, warna na konéng jero konéng emas. Citrine parantos diringkeskeun dina sababaraha waktos sapertos konéng, héjo semu konéng, konéng semu coklat atanapi jeruk.

Dimana batu lahir November dipendakan?

Topaz, nov birthstone, tiasa dipendakan di sababaraha daérah kalebet Rusia, Afganistan, Sri Lanka, Céko, Jérman, Norwegia, Pakistan, Italia, Swédia, Jepang, Brasil, Mexico, Australia, Nigeria, AS, Zimbabwé, bahkan Kamboja. Brazil mangrupikeun produsen anu pangageungna topaz.

Citrine, nov birthstone, nyaéta kuarsa konéng. Quartz mangrupikeun batu anu paling umum. Éta tiasa dipendakan di ampir sadaya nagara, bahkan Kamboja. Brazil mangrupikeun produsen anu pangageungna citrine.

Naon perhiasan batu lahir bulan Nopémber?

Perhiasan batu lahir dilakukeun ku topaz jeung citrine. Kami ngajual cincin perhiasan batu kelahiran Nopémber, gelang, anting, kalung & seueur deui.

Dimana milari batu lahir Nopémber?

Aya anu saé topaz jeung citrine dijual di toko kami

Simbolisme sareng Hartosna

Topaz mangrupikeun batu lahir pikeun bulan Nopémber, sareng batu anu dipasihkeun pikeun perayaan ulang taun ka-4 sareng ka-19 perkawinan. Topaz mangrupikeun simbol kaasih sareng kaasih, sareng parantos didugikeun janten bantosan pikeun manisan sareng watek.

Citrines parantos dipeunteun pikeun kageulisan sareng kaindahanana. Aranjeunna ngingetan urang sinar panonpoé, panonpoé haneut sareng vitalitas hirup. Warna konéng anu sregep sareng kajelasanana anu bersinar sering ngagambarkeun pikiran sareng awak anu séhat ogé kabagjaan sareng kasuksésan.

Naon tanda zodiak batu lahir Nopémber?

Batu Scorpio sareng Sagitarius duanana batu lahir okt.
Naon anjeun Scorpio sareng Sagittarius. Topaz jeung citrine mangrupakeun batu ti tanggal 1 dugi ka 30 Nopémber.

poe elmu nujum Birthstone
Oktober 1 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 2 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 3 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 4 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 5 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 6 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 7 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 8 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 9 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 10 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 11 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 12 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 13 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 14 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 15 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 16 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 17 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 18 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 19 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 20 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 21 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 22 Scorpio Topaz jeung citrine
Oktober 23 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 24 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 25 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 26 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 27 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 28 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 29 Sagittarius Topaz jeung citrine
Oktober 30 Sagittarius Topaz jeung citrine

Batu lahir Nopémber Pengetahuan Alam dijual di toko permata kami