May batu lahir

Empang mangrupikeun batu lahir pikeun bulan Méi numutkeun daptar kuno sareng modéren tina warna permata may. Batu lahir anu tiasa kanggo Taurus sareng Gemini pikeun perhiasan salaku cincin atanapi kalung.

Torojol | Januari | Pebruari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | Nopember | Desember

May batu lahir

Naon hartosna batu lahir Mei?

Batu lahir mangrupikeun permata anu aya hubunganana sareng bulan lahir bulan Méi: Empang. Éta mangrupikeun simbol tina ngalahirkeun deui, dipercaya bakal masihan pandangan jauh ka anu gaduh, nasib anu hadé, sareng nonoman.

Empang

Empang mangrupikeun batu permata sareng rupa-rupa beryl mineral anu warna héjo ku jumlah tilas kromium sareng kadang vanadium. Beryl boga karasa 7.5-8. Empang dianggap salaku batu lahir Januari.

Naon warna batu lahir Mei?

Jamrud, batu lahir bulan Méi, mawa jalma beunghar hejo warna Cinyusu sareng ngaguar nada anu jelas pisan.

Dimana batu lahir Mei tiasa dipendakan?

Empang mangrupikeun salah sahiji batu permata paling langka. Éta ditambang di Amérika Kidul: Kolombia, Brazil. Batu permata Mei ogé tiasa dipendakan di Afrika. Zambia mangrupikeun sumber utama, sareng ranjau dipikaterang ngahasilkeun zamrud anu héjo biru semu hideung sareng nada na langkung hideung. Pakistan sareng Afganistan mangrupikeun produsen penting.

Naon perhiasan batu lahir Mei?

Kami ngajual cincin batu lahir, gelang, anting, kalung & seueur deui.
Perhiasan zamrud bersinar warna anu euyeub tur megah anu dihargaan warna héjo na anu cemerlang, sering dipikaresep ku royalti pikeun dianggo pikeun acara penting.

Dimana milari batu lahir Mei?

Aya anu saé zamrud dijual di toko kami

Simbolisme sareng Hartosna

Empang, batu lahir Méi, mangrupikeun permata karesep Cleopatra. Éta parantos lami dikaitkeun sareng kasuburan, lahir deui, sareng cinta. Bangsa Romawi kuno dugi ka ngahaturkeun batu ieu ka Venus, déwi cinta sareng kaindahan. Kiwari, panginten yén zamrud nunjukkeun hikmah, tumuh, sareng kasabaran.

Naon tanda zodiak batu lahir Mei?

Batu Taurus sareng Gemini duanana batu lahir Mei
Naon waé anjeun Taurus sareng Gemini. Empang nyaéta batu ti 1 dugi ka 31 Méi.

poe elmu nujum Birthstone
bisa 1 kaurus Empang
bisa 2 kaurus Empang
bisa 3 kaurus Empang
bisa 4 kaurus Empang
bisa 5 kaurus Empang
bisa 6 kaurus Empang
bisa 7 kaurus Empang
bisa 8 kaurus Empang
bisa 9 kaurus Empang
bisa 10 kaurus Empang
bisa 11 kaurus Empang
bisa 12 kaurus Empang
bisa 13 kaurus Empang
bisa 14 kaurus Empang
bisa 15 kaurus Empang
bisa 16 kaurus Empang
bisa 17 kaurus Empang
bisa 18 kaurus Empang
bisa 19 kaurus Empang
bisa 20 kaurus Empang
bisa 21 Gemini Empang
bisa 22 Gemini Empang
bisa 23 Gemini Empang
bisa 24 Gemini Empang
bisa 25 Gemini Empang
bisa 26 Gemini Empang
bisa 27 Gemini Empang
bisa 28 Gemini Empang
bisa 29 Gemini Empang
bisa 30 Gemini Empang
bisa 31 Gemini Empang

Batu lahir Méi Alam dijual di toko permata urang

Kami ngadamel perhiasan batu kalahiran anu didamel khusus salaku cincin pertunangan, kalung, anting stud, gelang, liontin… Punten taros Kami pikeun cutatan a.