Naon ngirining?

0 biasa

Cingcin Akad Nikah

Adat istiadat kanggo cingcin papacangan rupa-rupa luyu jeung waktu, tempat, sareng budaya. Hiji cingcin papacangan baheula geus ilahar, sareng nalika kado sapertos ieu dibéré, éta kapisah cingcin kawinan.

Cingcin Akad Nikah pikeun awéwé

Ladies, ngadangukeun up. Anjeun geus impian kanggo dinten husus anjeun ti saprak éta ngora pisan. Anjeun geus imagined pakéan anjeun, upacara, tari mimiti; unggal jéntré. Tapi, anjeun kantos ngeureunkeun pamikiran ngeunaan sabaraha gaya anu béda tina cingcin pikeun awéwé aya?
Dinten sampurna anjeun, tangtosna, tina pentingna pisan. Najan kitu, dina ngirining téh hiji hal anu anjeun bakal bobo unggal dintenna kanggo sésana hirup anjeun sareng éta ogé pantes sampurna.

Cingcin Akad Nikah pikeun lalaki

Upami awéwé tiasa ngagem cingcin papacangan pikeun ngumumkeun status, naha henteu tiasa lalaki? Nah, aya bener teu alesan. Kusabab beuki pasangan resep lalaki anu ngagem bukti status na sareng salaku masarakat langkung gampang narima hubungan nontraditional.

Emas mawar, emas bodas, emas konéng, platinum atanapi palladium?

Jewelers dinten ieu gaduh kéngingan rupa-rupa logam éndah dina kelir anu béda. Samentara pilihan sapertos platinum sareng palladium beuki kasohor, emas sok langkung milih pilihan. Diajar ngeunaan béda antara emas konéng vs emas acuk vs cingcin emas bodas mangrupakeun cara anu hébat pikeun ngahususkeun pilihan anjeun nalika mutuskeun logam anu milih pikeun perhiasan anu pamustunganana ngawakilan asih dina kahirupan anjeun.

Cingcin Dursasana Affordable

Entong daunted na mahal. Aya seueur pilihan sadia pikeun cingcin papacangan affordable. Tangtosna, makna "affordable" téh pisan subjektif. Tapi bari anggaran bakal benten, sadaya gaduh hiji.

inten

Solitaire buleud, lonjong, Empang, pir atanapi kéngingkeun pantai, kombinasi gaya, wangun sareng nuhun sabenerna henteu aya watesna.
Masing-masing tina opat C urang (Karat Beurat, Potong, Warna, Kajelasan) dipirig ku bagan inten anu ngagambarkeun béda-béda antara kelas. Sanggeus diajar deui, lamun anjeun kedah ningali inten baé, didatangan toko perhiasan lokal anjeun. Meunangkeun rasa anu hadé anu anjeun pribadi hargaan dina inten.

Gemstone

Cingcin papacangan Gemstone mangrupa hiji pilihan anu idéal pikeun anu katingal unik, kirang tradisional kalayan splash warna jeung gaya. Sarupa sareng sababaraha cingcin vintage-diideuan, cingcin gemstone dijieun kalawan gems kualitas, da emeralds sareng ruby ​​jeung sapphires, morganites, opals ... Ilaharna dirancang ku gem salaku batu pusat anu dikurilingan ku inten leutik atanapi batu teu warnaan.

merek

Sapanjang taun éta aya seueur désainer cingcin papacangan, sapertos Tiffany, Cartier sareng Harry Winston, anu merek geus sinonim sareng méwah sareng beulah. Boasting intan anu jarang sareng unik jeung dihubungkeun sareng klien beunghar jeung kawentar mindeng témbong langkung desainer cingcin pikeun ngawéng sarta éksklusifitas. Worldta dina dunya perhiasan perelepan yén desainer sareng perhiasan perangkatan biasana langkung mahal.

desain custom

Desainer urang tiasa ngadamel rarancang anu adat pikeun anjeun. Ku loba pilihan, Anjeun yakin mendakan ring sampurna pikeun momen anu sampurna.

0 biasa