laboratorium Gemstone

laboratorium Gemstone

Laboratorium GEMIC mangrupikeun laboratorium Gemstone swasta sareng bebas, nyayogikeun uji coba gemological sareng jasa panilitian di Siem Reap, Kamboja

sertipikat Gemstone

Karakteristik batu permata: beurat karat, bentuk, dimensi, warna, kajelasan & pangobatan.
Sértipikat mangrupikeun "kartu idéntitas" anu ngagaduhan ciri batu

Validitas sertipikat a

  • Batu permata kudu diuji di laboratorium resmi kadaptar salaku perusahaan di nagara dimana ayana. Ngaran sareng logo laboratorium kedah terang jelas dina sertipikat
  • Batu permata kedah diuji ku gemologist lulusan, ti lembaga élmu gemological resmi atanapi universitas
  • Upami sertipikat henteu nyayogikeun dua aturan di luhur, maka éta henteu gaduh nilai

Mangga pigunakeun bentuk ieu sungsi laporan Anjeun diverifikasi



daptar harga

Kabéh harga kaasup PPN

  • Penilaian verbal: 50 US $
  • Laporan singget: 100 US $
  • Laporan lengkep: 200 US $
  • diskon% 20 pikeun 10 mun sertipikat 49
  • diskon% 30 pikeun 50 mun sertipikat 99
  • diskon% 50 pikeun sertipikat 100 +

Anjeun tiasa nyimpen batu anjeun dina laboratorium kami kanggo tukeur pikeun kuitansi.
Reureuh nyaéta sabulan ti waktos anjeun ngajantenkeun batu anjeun, dugi ka anjeun ngasupan batu.

laporan ringkes

8.5 cm x 5.4 cm (format kartu kiridit)
sertipikat gemstone laporan ringkes

Laporan lengkep

21 cm x 29.7 cm (A4)
sertipikat gemstone laporan full

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!