laboratorium Gemstone

0 biasa

laboratorium Gemstone

laboratorium Gemstone

GEMIC Laboratory mangrupa laboratorium Gemstone swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja

sertipikat Gemstone

Karakteristik gemstone: karat beurat, wangun, dimensi, warna, kajelasan & perlakuan.
sertipikat téh "kartu identitas" jeung karakteristik batu

Validitas sertipikat a

- Gemstone kudu diuji dina laboratorium resmi kadaptar salaku hiji pausahaan di nagara nu eta aya. Ngaran jeung logo of laboratorium kudu mucunghul jelas dina sertipikat nu
- Gemstone kudu dites ku gemologist sarjana, ti hiji élmu institut gemological resmi atawa universitas
- Lamun sertipikat teu minuhan dua aturan di luhur, mangka boga nilai

Mangga pigunakeun bentuk ieu sungsi laporan Anjeun diverifikasi

daptar harga

Sadaya harga di antarana PPN

- assessment verbal: 5US $
- Laporan singket: 15 AS $
- Laporan Full: 30 AS $
diskon% 20 pikeun 10 mun sertipikat 49
diskon% 30 pikeun 50 mun sertipikat 99
diskon% 50 pikeun sertipikat 100 +
Anjeun tiasa deposit batu anjeun dina bursa keur resi a.
reureuh hiji minggu ti moment nu deposit batu anjeun, dugi ka meunang balik batu Anjeun.

laporan ringkes

8.5 cm x 5.4 cm (format kartu kiridit)
sertipikat gemstone laporan ringkes

laporan lengkep

21 cm x 29.7 cm (A4)
sertipikat gemstone laporan full

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!