Kumaha teu jadi ripped kaluar ku meuli batu?

Kumaha teu jadi ripped kaluar ku meuli batu?

Gemstone sarta perhiasan sellers make sababaraha teknik ngayakinkeun anjeun mésér. Henteu masalah lamun kirang atawa jelema beunghar. Aranjeunna baris manggihan cara ngayakinkeun anjeun, lalajo nu dugi aranjeunna bakal nempo béntang mimiti caang dina panon anjeun. Aranjeunna baris ngipnotis anjeun, sangkan anjeun méakkeun duit anjeun gaduh dina saku anjeun.

sellers Gemstone henteu gemologists

99.99% tina sellers batu teu gemologists. Aranjeunna sellers, aranjeunna dilatih pikeun diobral batu keur sababaraha jam atawa sababaraha poé, di pangalusna. Anjeun teu boga babaturan di dinya. Éta nempo maneh sakumaha ngan cara nyieun duit.

The best way to buy a stone or jewel is to not listen to sellers’ arguments, only to rely on what you know and what you see. Sellers will not stop touching you emotionally, to move you. So, resist, listen to your logical sense.

Scams di warung leutik

Let’s start with scams in small shops, mines or in a stone production area.

Di handap sababaraha conto

potongan harga

Mun seller a nawarkeun maneh harga pikeun hiji permata atanapi batu, jeung geura nawarkeun pikeun ngurangan harga dina satengah, Anjeun kudu hadé ngaji diri.
Nanya ka diri: mun anjeun buka restoran, meuli imah, hayam manggang atawa tube of odol, bakal maneh jadi ditawarkeun diskon 50% tanpa signage promosi? jawaban nu teu. Teu make akal pikiran, henteu masalah lamun batu téh leres atanapi palsu, anjeun bakal ripped pareum.

testers batu

testers batu, batu panas, batu rubbing ngalawan sejen, jsb
Kabéh nu damel moal aya rasa. Nyaéta yén Komposisi kimia batu sintétik mangrupakeun sami salaku batu alam. Bakal meta persis kawas batu nyata sakabeh tés maranéhna bakal ngalaman.

Bandingkeun batu sintétik mun sapotong kaca

To deceive you, sellers compare a synthetic stone to a piece of glass. let s talk for exemple of a Ruby. Ruby is a red stone from the corundum family. The chemical composition is mainly aluminum oxide. A synthetic ruby ​​is also made with the same chemical composition as a real one. They will react exactly the same way to all the tests that will be shown to you. Sellers will compare 2 stones: a synthetic ruby ​​and a piece of red glass. Explaining that they are two different stones, that glass is a fake stone and that synthetic ruby ​​is a real stone. But it’s a lie. Both stones are fake and have no value, neither.

Scams di toko geulis

Ayeuna, conto toko geulis, saparapat méwah, hiji mall atanapi hiji bandara.
Sellers moal coba ngayakinkeun yén batu nu leres ku tés batu atawa diskon komérsial. Téhnik dipaké dina hal ieu leuwih halus: appearances jeung unsur basa.

appearances

Anu bakal nyangka yen hiji toko jeung sapertos penampilan mewah, pinuh ku shopkeepers well-diasah sarta dididik, sabenerna ngajual barang palsu?

Unsur basa

Ngalakukeun sababaraha tés ku nanyakeun patarosan. Lamun ngadengekeun taliti kana waleran, anjeun bakal ngartos kana eta kalimat anu ogé ngapalkeun. Sagampil réspon tina attendants hiber, atawa ogé nelepon hostesses puseur.

Patarosan 1: Anjeun ngajual batu alam?
Jawab: Madam, ieu kristal nyata.

The kristal istilah dina gemology nujul ka bahan transparan. Ieu henteu hartosna yén batu téh alam atanapi sintétis.

Patarosan 2: Nyaéta logam pérak a?
Jawab: Madam, it’s a precious metal.

She said neither “yes” nor “no”. She did not answer your question.
The term “precious metal” has also no legal meaning. In fact, this store sells jewelry made from a metal alloy that contains no silver, gold, or any valuable metal.

Salaku bisa ningali, teu aya jalan miraculous ulah lalaki scammed. common sense anjeun pertahanan pangalusna anjeun.

Mun anjeun resep topict ieu, rek indit ti teori prakna, urang nawiskeun kursus gemology.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!