Kumaha teu jadi ripped kaluar ku meuli batu?

0 biasa

Kumaha teu jadi ripped kaluar ku meuli batu?

Gemstone sarta perhiasan sellers make sababaraha teknik ngayakinkeun anjeun mésér. Henteu masalah lamun kirang atawa jelema beunghar. Aranjeunna baris manggihan cara ngayakinkeun anjeun, lalajo nu dugi aranjeunna bakal nempo béntang mimiti caang dina panon anjeun. Aranjeunna baris ngipnotis anjeun, sangkan anjeun méakkeun duit anjeun gaduh dina saku anjeun.

sellers Gemstone henteu gemologists

99.99% tina sellers batu teu gemologists. Aranjeunna sellers, aranjeunna dilatih pikeun diobral batu keur sababaraha jam atawa sababaraha poé, di pangalusna. Anjeun teu boga babaturan di dinya. Éta nempo maneh sakumaha ngan cara nyieun duit.

Cara pangalusna pikeun meuli batu atawa permata anu keur teu ngadangukeun alesan sellers ', ukur keur ngandelkeun naon nyaho tur naon nu katingali. Sellers moal eureun noel Anjeun emotionally, pindah anjeun. Ku kituna, nolak, ngadengekeun rasa logis Anjeun.

Scams di warung leutik

Hayu urang mimitian ku scams di warung leutik, Pertambangan atawa di wewengkon produksi batu.

Di handap sababaraha conto

potongan harga

Mun seller a nawarkeun maneh harga pikeun hiji permata atanapi batu, jeung geura nawarkeun pikeun ngurangan harga dina satengah, Anjeun kudu hadé ngaji diri.
Nanya ka diri: mun anjeun buka restoran, meuli imah, hayam manggang atawa tube of odol, bakal maneh jadi ditawarkeun diskon 50% tanpa signage promosi? jawaban nu teu. Teu make akal pikiran, henteu masalah lamun batu téh leres atanapi palsu, anjeun bakal ripped pareum.

testers batu

testers batu, batu panas, batu rubbing ngalawan sejen, jsb
Kabéh nu damel moal aya rasa. Nyaéta yén Komposisi kimia batu sintétik mangrupakeun sami salaku batu alam. Bakal meta persis kawas batu nyata sakabeh tés maranéhna bakal ngalaman.

Bandingkeun batu sintétik mun sapotong kaca

Nipu anjeun, sellers ngabandingkeun batu sintétik mun sapotong kaca. hayu s ngobrol pikeun exemple of a Ruby. Ruby mangrupakeun batu beureum ti kulawarga corundum. Komposisi kimia utamana aluminium oksida. A Ruby sintétik ieu ogé dijieun kalayan komposisi kimia sami salaku hiji nyata. Aranjeunna baris meta persis cara sarua keur sakabeh tés anu bakal ditingalikeun ka anjeun. Sellers bakal ngabandingkeun batu 2: a Ruby sintétik jeung sapotong kaca beureum. Dijelaskeun anu sipatna dua batu béda, kaca éta téh batu palsu sarta yén Ruby sintétik mangrupakeun batu nyata. Tapi éta bohong. Duanana batu nu palsu na boga nilai, ngayakeun.

Scams di toko geulis

Ayeuna, conto toko geulis, saparapat méwah, hiji mall atanapi hiji bandara.
Sellers moal coba ngayakinkeun yén batu nu leres ku tés batu atawa diskon komérsial. Téhnik dipaké dina hal ieu leuwih halus: appearances jeung unsur basa.

appearances

Anu bakal nyangka yen hiji toko jeung sapertos penampilan mewah, pinuh ku shopkeepers well-diasah sarta dididik, sabenerna ngajual barang palsu?

Unsur basa

Ngalakukeun sababaraha tés ku nanyakeun patarosan. Lamun ngadengekeun taliti kana waleran, anjeun bakal ngartos kana eta kalimat anu ogé ngapalkeun. Sagampil réspon tina attendants hiber, atawa ogé nelepon hostesses puseur.

Patarosan 1: Anjeun ngajual batu alam?
Jawab: Madam, ieu kristal nyata.

The kristal istilah dina gemology nujul ka bahan transparan. Ieu henteu hartosna yén batu téh alam atanapi sintétis.

Patarosan 2: Nyaéta logam pérak a?
Jawab: Madam, éta logam mulia.

Manehna ngomong ngayakeun "enya" atawa "henteu". Manehna teu ngajawab patarosan anjeun.
Istilah "logam mulia" boga ogé euweuh hartina légal. Kanyataanna, toko ieu sells perhiasan dijieun tina alloy logam anu ngandung euweuh pérak, emas, atawa naon baé logam berharga.

Salaku bisa ningali, teu aya jalan miraculous ulah lalaki scammed. common sense anjeun pertahanan pangalusna anjeun.

Mun anjeun resep topict ieu, rek indit ti teori prakna, urang nawiskeun kursus gemology.

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!