Naon téh tester gemstone?

0 biasa

Gemstone tester

Aya trustable portabel gemstone tester. Aya puluhan model, tapi maranéhna sabenerna testers karasa, nu teu ngabuktikeun kaaslian batu.
Hanjakal, ieu téh salah sahiji pangseringna alat nu dipaké ku sellers gemstone.

Lamun nempo gambar nu Anjeun bakal ningali pangawasa jeung angka mimiti ti kénca ka katuhu ku 1, 2, 3, 4, 5 ....

LEDs terang nepi nalika Anjeun noel beungeut batu. Anjeun tiasa ningali jumlah nu pakait jeung karasa batu.
Inpo ieu mangrupa akurat. Ieu skala karasa, disebut oge skala Mohs

Conto Mohs karasa skala

1 - Talc
2 - gips
3 - kalsit
4 - fluorit
5 - Apatite
6 - Feldspar Orthoclase
7 - quartz
8 - Topaz
9 - Corundum
10 - Inten

The Mohs skala karasa mineral dumasar kana kamampuh hiji sampel mineral. Sampel zat dipaké ku Mohs mangrupakeun mineral sagala béda. Mineral kapanggih di alam anu padet kimia murni. Ogé salah sahiji atawa leuwih mineral nyieun batu. Salaku zat kajadian alami hardest dipikawanoh, nalika Mohs dijieun skala, intan aya di luhureun skala. Karasa bahan anu diukur ngalawan skala ku nyungsi bahan hardest dina batu, ngabandingkeun ka bahan panglemesna ku scratching materi. Contona, upami sababaraha bahan tiasa scratch ku apatite tapi moal ku fluorit, kateuasanana dina skala Mohs bakal tumiba antara 4 na 5.

Karasa batu hiji alatan komposisi kimia na

Kusabab batu synthetetic boga komposisi kimia sami salaku batu alam, alat ieu bakal némbongkeun Anjeun persis hasil sarua pikeun batu alam atanapi sintétis.

Ku alatan éta, inten alam atanapi sintétik baris némbongkeun Anjeun 10. Pengetahuan Alam atanapi sintétik Ruby ogé bakal némbongkeun Anjeun 9. Sarua pikeun inten biru alam atanapi sintétik: 9. Ogé pikeun alam atanapi sintétik quartz: 7 ...

Mun anjeun resep topict ieu, rek indit ti teori prakna, urang nawiskeun kursus gemology.

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!