Amethyst

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Amethyst

Mésér pamatén alam di toko kami


Batu amethyst hartosna. Amethyst sering dianggo dina perhiasan sapertos cincin, kalung, anting, pinggel sareng liontin. Ogé ditéang salaku batu, geode, klaster, manik

Alam alam mangrupikeun warna ungu anu rupa-rupa warna ungu kristal. Éta berhutang warna violet na kusabab penyinaran alami na najis beusi. Dina sababaraha kasus ditéang ku pangotor unsur transisi. Ayana unsur renik ngabalukarkeun substitisi kisi kristal. Ogé, karasa mineralna sami sareng kuarsa. Ku sabab éta cocog pikeun dianggo dina perhiasan kalawan harga anu tebih.

hue

Batu permata amethyst lumangsung dina pitunjuk primér. Tina ungu warna pinkish dugi ka wungu jero. Éta tiasa nunjukkeun hiji atanapi kadua warna sekundér: beureum sareng biru. Siberia, ogé Sri Lanka, Brazil sareng Asia mangrupikeun sumber tambang anu paling hadé. Siberian jero nyaéta nami kelas anu idéal. Éta gaduh warna ungu primér sakitar 75 / 80%, kalayan 15 / 20% biru. Gumantung kana sumber cahaya. quartz héjo ieu oge leres disebut amethyst héjo. Ieu teu hiji ngaran luyu pikeun batu. Terminologi ditangtoskeun nyaeta prasiolite. Ngaran séjén keur quartz héjo anu vermarine or jeruk citrine.

nada

Warna amethyst alam anu mindeng diteundeun kaluar. Ti stripes sajajar jeung rupa ahir kristal nu. Ogé, hiji aspék dina seni lapidary ngalibatkeun neuleu motong batu. zoning Warna ngajadikeun nada sahiji gem rengse homogen. Mindeng, ngan permukaan lapisan ipis warna Violet aya dina batu. Warna nu teu ngajadikeun homogen pikeun motong hésé.

warna

Warna nu mangrupa hasil tina substitusi ku irradiation beusi trivalent (Fe3 +) pikeun silikon dina struktur. Dina ayana elemen renik radius ionik badag. Ogé ka extent tangtu, warna quartz alami bisa hasil tina kapindahan transisi. Elemen malah lamun konsentrasi beusi keur leutik. batu alam anu dichroic di Violet beureum saulas tur bluish Violet. Tapi lamun dipanaskeun, nu kabukti konéng-oranyeu. Éta ogé bisa tunrs ka konéng-coklat, atawa brownish poék. Ieu mungkin nyarupaan citrineTapi leungiteun dichroism anak, kawas asli citrine.

Permata permata tiasa diudar dina nada upami overexposed kana sumber cahaya. Éta ogé tiasa sacara artifisial gelap ku irradiation nyukupan.

Harti artistik, kakuatan, kauntungan, penyembuhan & sipat métafisik

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Amethyst mangrupikeun batu panyalindungan spiritual sareng panyucian, ngabersihkeun tanaga tina pangaruh négatip sareng kantétan, sareng ogé nyiptakeun tameng anu banter tina lampu spiritual dina awak. Éta tindakan salaku halangan ngalawan énergi anu langkung handap, serangan psikis, setrés geopatik sareng lingkungan anu teu damang.

birthstone

Amethyst mangrupakeun batu semiprecious na teh birthstone tradisional pikeun Pébruari.

Amethyst


Amethyst, ti Ratanakiri, Kamboja

Kami ngadamel perhiasan amitistika salaku cincin, kalung, anting, pinggel sareng liontin. Éta kawinan anu saé populer sapertos cincin pikeun lalaki, cincin emas, atanapi nyetél nganggo cincin inten

Mésér pamatén alam di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!