Aventurine

Harti batu kristal aventurine héjo

Harti batu kristal aventurine héjo.

Mésér aventurine alami di toko kami

Mangrupikeun bentuk kuarsa, dicirikeun ku translucency na sareng ayana inklusi mineral platy anu masihan pangaruh anu hérang atanapi hérang disebut aventurescence.

Haaginén héjo

Warna anu paling umum héjo, tapi tiasa ogé jeruk, coklat, konéng, biru, atanapi kulawu. Fuchsite bantosan Chrome (rupa-rupa mika muscovite) mangrupikeun kalebet klasik sareng masihan héjo héjo atanapi biru pénak. Jeruk sareng coklat disababkeun ku hematite atanapi goethite.

pasipatan

Kusabab batu, sipat fisikna bénten-bénten: gravitasi spésifikna tiasa aya diantara 2.64-2.69 sareng karasa na langkung handap tina kuarsa kristal tunggal sakitar 6.5.

Aventurine feldspar atanapi sunstone tiasa bingung sareng jeruk bali sareng aventurine quartzite beureum, sanaos anu baheula umumna transparansi langkung luhur. Batuna sering dibanda sareng kaleuleuwihan fuchsite tiasa ngajantenkeunana opak, dina hal éta panginten janten lepat malachite dina pandangan heula.

Sajarah

Ngaran aventurine asalna tina basa Italia "a ventura" anu hartosna "ku teu dihaja." Ieu mangrupikeun sindiran kana penemuan untung tina kaca aventurine atanapi batu permata dina sababaraha titik dina abad ka-18. Hiji carita nyebatkeun yén gelas jenis ieu mimitina didamelna teu kahaja di Murano ku tukang damel, anu ngantepkeun sababaraha filing tambaga murag kana "logam" lebur, dimana produk éta disebat avventurino. Tina kaca Murano nami na diturunkeun kana mineral, anu nembongkeun penampilan anu rada mirip. Sanaos éta dipikaterang heula, goldstone ayeuna mangrupikeun tiruan umum tina aventurine sareng sunstone. Goldstone dibédakeun sacara visual tina dua mineral terakhir ku flecks tambaga kasar na, dibubarkeun dina gelas ku cara anu teu wajar sacara seragam. Biasana coklat emas, tapi tiasa ogé aya dina warna biru atanapi héjo.

asal

Mayoritas héjo sareng biru-héjo kasar asalna di India, khususna di sakitar Mysore sareng Chennai, dimana padamelan padamelan produktif. Bahan bodas bodas, kulawu sareng oranyeu krim aya di Chili, Spanyol sareng Rusia. Kaseueuran matéri ukiran kana manik-manik sareng patung-patung sareng conto anu langkung saé dijantenkeun cabochons, teras dipasang kana perhiasan.

Hartosna kristal Aventurine sareng manpaat sipat penyembuhan

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Harti batu héventurine héjo nyaéta batu kajayaan. Éta nguatkeun kualitas kapamimpinan sareng kapastian. Ngamajukeun karep sareng empati. Nyorong katekunan. Batuna ngagentos stammers sareng neurosis parah. Éta ngamankeun kaayaan pikiran, ngarangsang persépsi sareng ningkatkeun kréativitas. Bantosan dina ningali alternatip sareng kamungkinan. Nenangkeun amarah sareng iritasi. Ngamajukeun perasaan karaharjaan. Kristal nyaimbangkeun tanaga jalu-bikang. Éta ngadorong régenerasi jantung. Ngajaga tina polusi lingkungan.

Aventurine handapeun mikroskop

FAQ

Naon anu hadé pikeun aventurine?

Éta nyaimbangkeun tekanan getih sareng ngarangsang metabolisme, nurunkeun koléstérol. Kristal ngagaduhan pangaruh anti radang sareng ngagampangkeun bituna kulit, alergi, migren, sareng nenangkeun soca. Éta dudung paru-paru, sinus, jantung, sistem otot sareng urogenital.

Naon hartos spiritual aventurine héjo?

Hartosna batu héventurine héjo ngaleupaskeun pola lawas, kabiasaan sareng kuciwa sahingga tumuhna énggal tiasa lumangsung. Éta nyandak optimisme sareng semangat pikeun kahirupan, ngamungkinkeun saurang pikeun maju kalayan percaya diri sareng nganut parobihan. Éta ningkatkeun kreativitas sareng motivasi, sareng ngadorong katekunan dina maneuver halangan kahirupan.

Dimana anjeun nempatkeun batu aventurine?

Teundeun batu aventurine héjo di tungtung wétan atanapi tenggara kamar atanapi bumi pikeun kaayaanana, vitalitas sareng pertumbuhan séhat. Kamar barudak, kamar makan, dapur atanapi daérah anu badé dimimitian proyek énggal tiasa disampurnakeun ku batu.

Naon simbol aventurine?

Hartosna kristal Aventurine. Dipikawanoh salaku batu pikeun kamakmuran, kasuksésan, kaayaanana, sareng tuah, mawa sapotong kristal ieu dina saku anjeun, dompét, atanapi dina altar anjeun bakal ngalirkeun nasib anu saé pikeun anjeun. Bentuk kristal anu paling umum nyaéta héjo, anu dibasajankeun bulak nepi ka héjo poék, sareng nalika digosok, éta tiasa gampang bingung sareng jade héjo.

Naha anjeun tiasa nganggo aventurine héjo unggal dinten?

Aventurine héjo mangrupikeun batu anu ningkat pikeun daya tahan kaséhatan jantung sareng penyembuhan, vitalitas, sareng kaayaanana. Anggo éta unggal dinten pikeun ngabantosan cakra jantung.

Cakra naon aventurine hejo?

Dihubungkeun sareng cakra jantung, aventurine héjo muka haté urang pikeun cinta ku ngaleupaskeun halangan émosional sareng pola pikir négatip anu ngahambat haté tina penyembuhan sareng ngahalangan pangabisa urang pikeun percanten ka cinta.

Kumaha anjeun nganggo aventurine?

Disarankeun nganggo aventurine héjo caket kana haté anjeun, atanapi dina titik pulsa. Aventurine biru kedah disimpen dina cakra panon katilu pikeun ngabantosan panyembuhan, atanapi handapeun bantal anjeun nalika anjeun bobo.

Dupi anjeun nempatkeun aventurine dina cai?

Salaku kristal heuras éta aman dina cai. Sakumaha quartz kristal batu, amethyst, quartz smoky, acuk quartz, citrine, salju quartz, agate, atanapi jasper.

Naon anu pikaresepeun aventurine héjo?

Mangrupikeun salah sahiji batu perdana pikeun narik tuah, kaayaanana sareng kasuksésan. Batuna ngagaduhan énergi anu khusus nyenangkeun, sareng disarankeun pikeun ngalaksanakeun masalah émosional anu teu tiasa direngsekeun.

Dinten anu mana kuring kedah nganggo aventurine héjo?

Saha waé tiasa nganggo pinggel aventurine héjo pikeun kasuksésan umum. Éta nyayogikeun hasil anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan Raksa lemah dina horoskop. Jalma anu lahir tanggal 5, 14 & 23 bulan naon waé kedah ngagem éta.

Kumaha anjeun miara aventurine héjo?

Kristal tiasa diudar ku kakeunaan panonpoé anu berkepanjangan, janten nyimpen permata di tempat anu poék. Éta ogé ngaréaksikeun kana suhu anu ekstrim, janten jaga batu permata ieu tina mobil anjeun nalika usum panas atanapi usum salju. Pastikeun pikeun ngabersihan batu permata ieu dina cai sabun haneut sareng kaén lemes atanapi sikat.

Mésér aventurine alami di toko permata urang

We make custom made green aventurine jewelry as engagement rings, necklaces, stud earrings, bracelets, pendants… Please taros Kami pikeun cutatan a.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!