Batal opal

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Batal opal

The Koroit batu gede opal atos mangrupikeun batu anu kawéntar dianggo salaku cincin perhiasan, liontin, kalung, anting atanapi pinggel

Dibeuli opal batu gede alam di toko kami


Opal Boulder mangrupikeun batu anu ngandung kelim ipis sareng patch tina opal dikepung ku atanapi napel dina batu host alami. Cutter ngajarkeun batu ieu sareng mutuskeun kumaha motong permata anu pangsaéna. Anu permata tiasa dipotong pikeun nembongkeun seams sareng patch opal nalika aranjeunna muncul dina batuan host alam. Alternatipna, permata tiasa dipotong dina orientasi anu masihan kelir ipis tina mulia anu mulya pikeun mulungan permata sareng batu batuan alami salaku panyokongna.

Opal

Opal nyaéta wujud amorf of silika (SiO2 · nH2O), kandungan cai na tiasa dibasajankeun ku 3 kana 21% saloba beurat, tapi biasana antara 6 na 10%. Kusabab karacunan amorfna, kelasna disatat salaku mineraloid, teu saperti bentuk kristalin silika, nu digolongkeun kana mineral. Ista disimpen dina hawa anu kawilang lemah sareng tiasa lumangsung dina keripan tina batu, anu pangilaharna kapanggih ku limonit, sandstone, rhyolite, marl, jeung basalt. Opal mangrupa batu gél nasional Australia.

Opal Australia

Kota Coober Pedy di Australia Kidul mangrupikeun sumber utama batu karang opal. Opal permata panggedéna sareng paling berharga di dunya dipendakan dina bulan Agustus 1956 di lapangan opal "Dalapan Mil" di Coober Pedy. Bobotna 17,000 karat sareng panjangna 280 mm, kalayan jangkungna 120 mm sareng lébar 110 mm. Mintabie Opal Field tempatna sakitar 250 km belah kalereun Coober Pedy ogé ngahasilkeun jumlah kristal opal anu ageung sareng opal hideung langka. Salami mangtaun-taun, éta parantos dijual leres di luar negeri salaku Coober Pedy opal. Opal hideung cenah mangrupikeun conto anu paling saé di Australia.

Andamooka di Australia Kidul ogé mangrupikeun penghasil utama matrix opal, kristal opal, sareng opal hideung. Kota Australia anu sanésna, Lightning Ridge di New South Wales, mangrupikeun sumber utama opal hideung, opal ngandung latar anu poék dominan. Batubara opal kasar diwangun ku kongkrit sareng keusikan patok dina matrik ironstone siliceous anu poék. Éta dipendakan sacara sporadis di belah kulon Queensland, ti Kynuna di kalér, dugi ka Yowah sareng Koroit di beulah kidul. Jumlah pangageungna aya di sakitar Jundah sareng Quilpie di South West Queensland. Australia ogé ngagaduhan sésa-sésa fosil opalisasi, kalebet tulang dinosaurus di New South Wales, sareng mahluk laut di Australia Kidul

Koroit batu gede opal

Widang opal Koroit mangrupikeun daérah penambangan opal di Paroo Shire di South West Queensland, Australia. Tempatna kira-kira 80 km kalér-kalér-kalér Cunnamulla. Éta sanés kota, ogé henteu kedah bingung sareng kota Koroit di padésan kuloneun Victoria, Australia. Éta henteu gaduh listrik boh cai ngalir. Koroit caket sareng kota Yowah anu ogé ngahasilkeun jinis opal anu sami: opal batu gede Koroit

Widang opal batu karang Koroit dipikaterang ku jinis opal batuan anu khas pisan anu aya di tambang na. Di Queensland batu permata opal aya dina sabuk 300 batu batu sédimén dina Formasi Winton. Di dieu opal dipendakan salaku kernel dina kongkrit alit.

Widang Koroit Opal dipanggihan taun 1897 ku Lawrence Rostron. Kajadian tambang paling anyar dimimitian di 1972 nalika popularitas sareng kameunangan batu éta ningkat. Tambang dilakukeun ku cara ditambang ku skala anu lega atanapi ku poros bawah tanah.

Harti opal batu gede

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Batu permata opal batu gede ngagaduhan énergi murni, mupus sareng nguatkeun aura. Cingcin opal batu bongkok nyayogikeun kajelasan sareng kabersihan pamikiran, henteu ngaco-ngolo pikiran lieur sareng lieur. Batu na kalem sareng pusat, dianggo dina semedi tiasa ngagampangkeun naséhat kalayan pituduh.
Éta tiasa ngabantosan pikeun ngungkabkeun bebeneran jero tina hiji cita, cita-cita sareng kahoyong.

Batu gede Opal, ti Australia

Kami ngadamel perhiasan batu bara opal tailormade salaku cincin, pendant, kalung, anting atanapi pinggel

FAQ

Naha batu karang opal berharga?

Aranjeunna sanés jinis opal anu paling berharga (nuturkeun opal hideung seuneu opal). Batuna, sapertos namina, ditambang tina batu-batu beusi ageung handapeun taneuh.

Naon istiméwa ngeunaan batu karang opal?

Opal batu gede biasana nembongkeun warna anu cerah sareng cerah. Dasar batu beusi alami batu permata opal masihan stabilitas tambihan sareng nambihan jero warna anu dihasilkeun dina permata. Ragam alam anu rupa-rupa sareng pikaresepeun dimana permata lumangsung pikeun tambihan minat sareng perhiasan anu henteu biasa.

Naon bedana opal hideung sareng opal batu gede?

Opal hideung sering ngagaduhan panyokong potch alami (opal teu warnaan) dina tonggong batu anu ogé nyumbang kana nada awakna anu poék. Kusabab kitu, opal batu gede sakapeung disebut dobel alami, sabab lapisan batu poék ieu dina tonggong masihan opal na nada awakna poék.

Kumaha anjeun tiasa nyebatkeun opal anu saé kualitasna?

Pikeun nangtoskeun opal, pertimbangkeun maén warna, nada awakna, kecemerlangan, pola, kandelna palang warna, sareng naon waé kalepatan sapertos retakan atanapi sisipan. Inklusi alami tiasa ditampi tapi henteu pernah mésér opal anu aya retak.

Naon hartosna batu gede?

Dina géologi, batu gedé mangrupikeun sempalan batu anu ukuranna langkung ageung ti 256 milimeter (10.1 inci) diaméterna. Potongan anu langkung alit disebat batu kerikil sareng kerikil. Sedengkeun batu gede cukup leutik pikeun mindahkeun atanapi ngagulung sacara manual, anu sanésna masif pisan. Dina pamakean biasa, batu gede teuing pikeun hiji jalma tiasa ngalih.

Kumaha opal batu gede dibentuk?

Dibentuk di daérah Ironstone, opal batu empedu diciptakeun nalika batu host (Ironstone) janten bagian tina opal nalika permata dibentuk dina retakan dina batu host. Opal anu dihasilkeun sering janten urat ipis anu diteundeun dina Ironstone alami.

Dibeuli opal batu gede alam di toko kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!