Batu Dalmatian

Batu Dalmatian sacara salah disebat kristal jasper dalmatian

Batu Dalmatian salah disebatna jasper.

Dibeuli batu dalmatian alami di warung urang

Batu Dalmatian, ogé teu leres disebat jasper, abu-abu pucat, krim atanapi batu coklat beige-coklat didamel tina feldspar sareng kuarsa. Kalayan titik hideung atanapi coklat tina besi oksida, turmalin, atanapi inklusi mineral sanés anu mirip jaket tina anjing anjing Dalmatian. jasper dihasilkeun dina Chihuahua, Méksiko.

ciri

Batu Dalmatian mangrupikeun batu homogén, masif, sareng henteu teratur. Matriks batu biasana tina kuarsa, feldspars, seuseueurna mesoperthite, sareng amfibol alkali bawahan. Mineral gugus épidote ogé hématit sareng goétit ngawangun tahapan sekundér.
Kristal kuarsa dina bagian ipis. Kristal katémbongna seukeut kusabab aranjeunna sering ditumbuk ku kristal feldspar anu langkung alit. Dina kontak sareng amfibol alkali, sababaraha kristal kuarsa nunjukkeun bentuk lonjong.

quartz

Quartz mangrupikeun mineral anu diwangun ku atom silikon sareng oksigén dina kerangka teras-terasan SiO4 silikon-oksigén tetrahedra, anu masing-masing oksigén dibagi antara dua tetrahedra, masihan rumus kimia umum tina SiO2. Kuarsa mangrupikeun mineral anu panglobana kadua di kerak buana Bumi, di tukangeun feldspar.

Aya seueur macem-macem jinis quartz, batu sareng anu sanésna nyaéta batu permata semi-permata. Ti saprak jaman baheula, variétas kuarsa mangrupikeun mineral anu paling sering dianggo dina pembuatan perhiasan sareng ukiran batu keras, utamina di Eurasia.

Feldspars

Feldspar mangrupikeun gugus mineral tectosilicate ngabentuk batu anu ngawangun sakitar 41% kulit bumi buana dumasar beuratna.

Feldspars crystallize tina magma sakumaha urat dina duanana batuan beku intrusive na extrusive na oge hadir dina sababaraha tipe tina batu malihan. Batu ngawujud ampir sagemblengna tina calcic plagioclase feldspar katelah anorthosite. Feldspars ogé kapanggih dina sababaraha tipe batuan sédimén.

Grup ieu mineral ngawengku tectosilicates. Komposisi unsur utama di feldspars umum bisa ditembongkeun dina watesan tilu endmembers:
- kalium feldspar
- albite endmember
- akhir bulan anorthite

Makna batu Dalmatian sareng sipat-sipat panyembuhan

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Jasper Dalmatian ngagambarkeun sinar coklat anu beunghar di bumi alam. Mangrupikeun pangaruh warna ti bumi, dampal bumi, sareng alam, raoseun sareng hubungan. Éta ngamungkinkeun anjeun bersantai, sambung deui, sareng kéngingkeun kasenangan anjeun deui. Éta batu grounding.

FAQ

Naon ari batu dalmatian?

Batu Dalmatian pikaresepeun pikeun budak dina diri urang sadayana, nguatkeun sumanget sareng ngadorong rasa ulin. Éta ngagaduhan tanaga dasar, ngadukung kulawarga sareng kasatiaan, sareng ngagaduhan pangaruh anu tenang pikeun barudak sareng sato.

Naon jinis batu anu jasm dalmatian?

Batu permata ieu, dipendakan di México, mangrupikeun kuarsa microcrystalline igneous kalayan campuran mineral sanés anu nyiptakeun katingali bintik.

Naha jasmét dalmatian alami?

Batuna alami. éta sabenerna batu igneous.

Cakra dalmatian naon?

Jasper bakal muka chakra sakral atanapi bujal, sareng éta ngagaduhan tindakan anu saé pikeun ningkatkeun kreativitas anjeun. Éta ngarangsang cakra basa sareng cakra bumi sareng gaduh geter dasar anu kuat anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyieun hubungan anu jero sareng bumi.

Harga jasper dalmatian sabaraha?

Potongan potongan kualitas komérsial dina bentuk saderhana tiasa gaduh $ 5 AS atanapi kirang. Bahan anu hadé, dipotong dina bentuk desainer, umumna kisaran antara $ 2 sareng $ 5 AS per karat.

Naon anu ngagambarkeun jasper Dalmatian?

Kalayan kasaruaan sareng anjing Dalmatian, Konon nyiptakeun rasa ulin ka jalma anu ningali sareng ngagemna. Éta ngingetan urang pikeun mikaresep hal-hal saderhana dina kahirupan sareng ngabantosan urang janten hampang.

Batu dalmatian alami dijual di toko permata kami

Kami ngadamel perhiasan batu dalmatian anu didamel khusus salaku cincin pertunangan, kalung, anting stud, pinggel, liontin… Punten taros Kami pikeun cutatan a.