Brucite

brucite

Info Gemstone

tags

Gemstone Pedaran

0 biasa

Brucite

Dibeuli brucite alami di toko kami


Brucite mangrupikeun bentuk mineral tina magnesium hidroksida, sareng rumus kimia Mg (OH) 2. Éta produk pangobalan umum tina periclase marmer, mineral urat hidrolisis suhu rendah dina gamping metamorphosed sareng schists klorite, sareng dibentuk nalika serongkolan dunite. Brucite sering dipilampah dina hubungan sareng ula, kalsit, aragonit, dolomit, magnesite, hydromagnesite, artimit, talc sareng chrysotile.

Éta angkat struktur sapertos CdI2 anu berlapis sareng beungkeut hidrogen antara lapisan.

nepungan

Brucite munggaran didadarkeun dina taun 1824 sareng namina pikeun panemuan, mineralogist Amérika, Archibald Bruce (1777-1818). Rupa-rupa serat anu disebut nemalite. Éta lumangsung dina serat atanapi laths, biasana dipanjangkeun, tapi sakapeung arah kristal.

kajadian

Lokasi anu kasohor di Amérika Serikat nyaéta Wood's Chrome Mine, Cedar Hill Quarry, Lancaster County, Pennsylvania. Brucite Konéng, bodas sareng biru sareng kabiasaan botryoid kapanggih di Kacamatan Qila Saifullah Propinsi Baluchistan, Pakistan. Teras di panemuan salajengna Brucite ogé lumangsung di Bela Ophiolite di Wadh, Distrik Khuzdar, Propinsi Baluchistan, Pakistan. Batu permata ieu ogé parantos kajantenan ti Afrika Kidul, Italia, Rusia, Kanada, sareng lokalitas sanés tapi panemuan anu paling penting nyaéta conto AS, Rusia sareng Pakistan.

Harti brucite, kakuatan, kauntungan, penyembuhan sareng sipat métafisik

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Brucite bakal ngabantosan anjeun ku sababaraha cara kalebet:

  • Perlu dipikanyaho gaduh sipat penyembuhan anu saé kalebet ngabantosan ngadalikeun suhu awak.
  • Mineral ieu reputed ngahasilkeun énergi anu tiasa ngabantosan awak pikeun ngatasi kaleuwihan alkalinitas.
  • Éta peryogi ngabantosan masalah peujit sareng ngabantosan ngirangan arteri furred.
  • Éta ogé dipikanyaho pikeun ngabantosan masalah lebam sareng ngabantosan masalah dina otot ku ningkatkeun suplemén sareng daya tahan.
  • Brucite ogé reputed ngadukung penyembuhan tulang rusak sareng dipikanyaho ngeureunkeun neuralgia sareng nyeri gabungan.

Ngalangkungan tina tindakan pikeun ngabuka chakra makuta tiasa nyarios ngirangan nyeri sirah sareng migrain. Anggo dina makuta chakra pikeun ngangkat sumanget anjeun, ningkatkeun pamikiran anjeun sareng ningkatkeun mood anjeun.

Brucite gaduh geter anu mangpaat anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun mendakan upami anjeun museurkeun kapentingan anjeun.

Pikeun jalma dina hubungan pribadi dimana anjeun merhatikeun yén éta henteu leres deui pikeun anjeun sareng yén tungtungna datang, énergi batu ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyandak kaputusan ngeunaan tindakan anu anjeun kedah laksanakeun.

Brucite, ti Pakistan

Kami ngalakukeun perhiasan brucite biasa salaku cincin, kalung, anting, pinggel sareng liontin.

Dibeuli brucite alami di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!