Coklat jasper

Coklat jasper

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Coklat jasper

Dibeuli jasper coklat alami di toko kami


Coklat jasper disebut ogé jambon Coklat. Agrégat mikroponular kuarsa sareng chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun jinis silika opaque.

Jasper

Coklat jasper istirahat nganggo permukaan anu lancar sareng dianggo pikeun hiasan atanapi salaku batu permata. Éta tiasa digosok pisan sareng dianggo pikeun barang-barang sapertos vas, anjing laut, sareng kotak snuff. Gravitasi spésifik husus biasana 2.5 dugi ka 2.9.

Istilah jasper ayeuna dibatesan ku kuarsa opak, iaspis kuno mangrupikeun batu anu tembus lumayan kalebet nephrite. Jasper jaman baheula dina seueur kasus jelas hejo, sabab sering dibandingkeun sareng zamrud sareng objék héjo sanés. Jasper disebut dina Nibelungenlied salaku jelas sareng héjo. Jasper ti baheula sigana kaasup batu anu ayeuna bakal diklasifikasikeun salaku chalcedony, sareng jasper sapertos zamrud panginten janten mirip sareng krisoprase modern. Kecap Ibrani panginten ditunjuk jasper héjo. Flinders Petrie nyarankeun yén bau, batu anu munggaran dina tutup dada Imam Agung, nyaéta jasper beureum, nalika tarsis, batu kasapuluh, panginten janten jasper konéng.

Jinis jinis

Coklat jasper mangrupikeun batu opak tina ampir warna anu aya tina eusi mineral tina sédimén asli atanapi lebu. Pola timbul dina prosés konsolidasi ngabentuk aliran sareng pola deposit dina sédimén beunghar silika asli atanapi lebu gunung seuneu. Énergi hidrolik umumna dianggap diperyogikeun dina formasi jasper.

Jasper tiasa dirobah ku panyebaran mineral sapanjang diskonténitas anu nyayogikeun kamekaran vegetative. Bahan aslina sering dirangkep atanapi disimpang, saatosna dikaluarkeun, janten corak anu beragam, anu engké dieusi ku mineral warni anu sanésna. Cuaca, sareng waktuna, bakal nyiptakeun rinds dangkal warna anu warnana.

Coklat jasper


Dibeuli jasper coklat alami di toko kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!