Emas kuartit rutilated sareng hematite

Emas kuarut rutilated kalebet ku hématit kalebet

Emas kuarut rutilasi kalebet ku hématit kalebet batu permata langka.

Dibeuli kuartit emas anu rutilated ku hématite di warung kami

Emas kuarut rutilasi kalebet sareng hématit kalebet batu permata langka. Rutile sareng hematite dina quartz biasana dipendakan nyalira, tapi jarang babarengan.

Emas kuarsa rutilasi

Quartz rutilated emas mangrupikeun rupa-rupa quartz anu ngandung jarum akut sapertos inklusi tina rutile. Éta dianggo pikeun batu permata. Inklusi ieu kalolobaanana siga emas, tapi éta ogé tiasa katingali pérak, tambaga beureum atanapi hideung jero.

Éta tiasa disebarkeun sacara acak atanapi dina bundelan, anu sakapeung disusun sapertos béntang, sareng éta tiasa jarang atanapi cukup padet kanggo ngadamel awak kuarsa ampir buram.

Sedengkeun panyawat anu sanés sering ngirangan nilai kristal, kuarsa rutilasi kanyataanna dihargaan kualitas sareng kaéndahan inklusi ieu.

Kuarsa hémit, ti Brazil

Hematit

Hematite, ogé dieja salaku hematite, mangrupikeun oksida beusi umum kalayan rumus Fe2O3 sareng nyebar di batu sareng taneuh. Bentuk hematit dina bentuk kristal ngalangkungan sistem kisi rhombohedral, sareng éta ngagaduhan struktur kristal anu sami sareng ilmenite sareng corundum. Hematite sareng ilmenite ngabentuk larutan padet lengkep dina suhu di luhur 950 ° C.

Hematite berwarna hideung ka baja atanapi abu-pérak, coklat semu coklat, atanapi beureum. Ditambang salaku bijih beusi utama. Rupa-rupa kalebet bijih ginjal, martite, beusi acuk sareng spésifik. Nalika bentuk ieu rupa-rupa, aranjeunna sadayana gaduh tilas-karat beureum. Hematit tibatan tibatan beusi murni, tapi langkung rapuh. Maghemite mangrupikeun mineral oksida anu hématit sareng magnetit.

penyembuhan sipat

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Kuarsa emas rutilated sapertos sadaya jinis kristal quartz mangrupikeun amplifier anu kuat, sareng Rutile ogé panguat kuat.
Kakuatan sizzling tina benang rutile bakal ngalangkungan énergi anu sengit, sareng digabungkeun sareng kuarsa ngahasilkeun geter anu luar biasa. Proses ieu tiasa merangsang daya cipta spiritual anjeun, sareng kamampuan anjeun pikeun nunjukkeun naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun, ngalangkungan kakuatan karsa.

Emas kuarut rutilasi sareng hématit handapeun mikroskop

Quartz emas alami rutilated sareng hématit kanggo dijual di toko kami

Kami ngadamel kuarsa rutilasi emas anu didamel khusus sareng perhiasan hematite salaku cincin pertunangan, kalung, anting stud, pinggel, liontin ... Punten taros Kami pikeun cutatan