Emas kuartit rutilated sareng hematite

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Dibeuli kuartit emas anu rutilated ku hématite di warung kami


Kuarsa emas sareng rutilated sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasana biasa kapendak, tapi jarang duaan.

Emas kuarsa rutilasi

Kuarsa emas rutilated mangrupikeun jinis-jinis quartz anu ngandung jarum anu siga jarum rutil. Éta dipaké pikeun permata. Inpormasi ieu umumna katingalna siga emas, tapi aranjeunna ogé tiasa katingali pérak, tambaga beureum atanapi hideung jero. Éta tiasa disebarkeun sacara acak atanapi dina bungkus, anu kadang-kadang diatur siga siang, sareng aranjeunna tiasa rada sparse atanapi cukup padet pikeun nyiptakeun awak quartz ampir kaé. Sanajan kasimpulanna sering ngirangan nilai kristal, kuartal rutilated kanyataanna hargana pikeun kualitas sareng kageulisan tina inpormasi ieu.

Hematit

Hematit, ogé dieja salaku haematite, nyaéta oksida beusi anu umum sareng rumus Fe2O3 sareng nyebar dina batu sareng taneuh. Bentuk hematit dina bentuk kristal ngaliwatan sistem kisi rhombohedral, sareng éta gaduh struktur kristal anu sami sareng ilmenite sareng corundum. Hematit sareng ilmenit ngabentuk solusi padet anu lengkep dina suhu luhur 950 ° C.

Hematite berwarna hideung ka baja atanapi abu-pérak, coklat semu coklat, atanapi beureum. Ditambang salaku bijih beusi utama. Rupa-rupa kalebet bijih ginjal, martite, beusi acuk sareng spésifik. Nalika bentuk ieu rupa-rupa, aranjeunna sadayana gaduh tilas-karat beureum. Hematit tibatan tibatan beusi murni, tapi langkung rapuh. Maghemite mangrupikeun mineral oksida anu hématit sareng magnetit.

penyembuhan sipat

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Kuarsa emas rutilated sapertos sadaya jinis kristal quartz mangrupikeun amplifier anu kuat, sareng Rutile ogé panguat kuat.
Kakuatan sizzling tina benang rutile bakal ngalangkungan énergi anu sengit, sareng digabungkeun sareng kuarsa ngahasilkeun geter anu luar biasa. Proses ieu tiasa merangsang daya cipta spiritual anjeun, sareng kamampuan anjeun pikeun nunjukkeun naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun, ngalangkungan kakuatan karsa.

Emas kuartit rutilasi sareng hematite, ti Brazil


Dibeuli kuartit emas anu rutilated ku hématite di warung kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!