Intan Sampanye

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Intan Sampanye

Dibeuli inten alami di toko kami


Inten Sampanye nyaéta salah sahiji inten anu paling dipaké dina perhiasan, Éta sering dipasang salaku cincin, anting-anting stud, gelang, kalung atanapi pendant. Inten Champagne sering disetél dina emas mawar minangka cincin pertunangan atanapi cincin kawinan sapertos solitaire.

Inten mangrupikeun bentuk padat unsur karbon kalayan atom-atomna disusun dina struktur kristal anu disebut kubik inten. Dina suhu kamar sareng tekenan, bentuk padet karbon anu sanés disebat grafit nyaéta bentuk stabil kimia, tapi inten ampir henteu kantos ngarobih. Inten kagungan karasa pangluhurna sareng konduktivitas termal tina naon waé bahan alami, pasipatan anu dimanfaatkeun dina aplikasi industri anu utami sapertos alat motong sareng ngagosok. Éta ogé alesan yén sél anvil inten tiasa matuh bahan-bahan pikeun tekanan anu jero dina Bumi.

Kaseueuran inten sampanye alami umur antara 1 miliar sareng 3.5 milyar taun. Kaseueuran ngawujud dina jero antara 150 sareng 250 kilométer dina mantel bumi, sanaos sababaraha anu asalna tina 800 kilométer. Dina tekenan tinggi sareng suhu, cairan anu ngandung karbon larut mineral sareng diganti ku intan. Langkung langkung anyar, aranjeunna dibawa ka permukaan dina letusan gunung berapi sareng disimpen di batu karang anu dikenal salaku kimberlites sareng lamproites.

Nitrogen nyaéta jauh tina kabersihan anu paling umum dipanggihan dina intan permata sareng tanggung jawabna warna konéng sareng coklat dina inten.

Intan sintétis

Inten sintétik tiasa diasuh tina karbon kasucian luhur dina tekenan anu luhur sareng suhu atanapi tina gas hidrokarbon ku déposisi uap kimia. Inten tiris ogé tiasa dianggo tina bahan sapertos kubik zirconia sareng silikon karbida. Intan alami, sintétis sareng imitasi paling umum dibédakeun nganggo téhnik optik atanapi pangukuran konduktivitas termal.

Intan Sampanye

Kami ngadamel perhiasan khusus kalayan inten sampanye sapertos cincin, anting-anting stud, gelang, kalung atanapi pendant. Inten Champagne sering disetél dina emas mawar minangka cincin pertunangan atanapi cincin kawinan

Dibeuli inten alami di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!