Jadeite jade jinis C

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Jadeite jade jinis C

Dibeuli batu permata di toko kami


Jadeite jade jinis C parantos dikandung ku ngalelep berwarna sareng parantos dieusian ku warna na. Dina sababaraha kasus batu anu bakal diobati asam, dicelup, teras polimér ditambatkeun supados ngadeteksi langkung hese.

pangenalan

Pikeun jalma rata-rata éta ampir teu mungkin pikeun nunjukkeun bédana antara jadeite alami sareng diperlakukeun. Pamotong jade anu berpengalaman tiasa nyarios bédana kusabab parobahanana sakedik beuratna salaku jade anu dirawat dijantenkeun ku résin polimér anu langkung hampang tibatan wujud aslina. Sanaos kitu, pamariksaan ieu ku sentuhan sanés dijamin 100% sareng sering pikeun barang-barang jadeit anu berharga, langkung aman yén disertipikasi di laboratorium gemstone. Sértipikat jadeit dibagi jadi tilu kategori: Jenis A, Tipe B sareng Tipe C.

Jade Jadeite jade

Tipe A asli sareng boga warna sajati. Henteu aya perlakuan jieunan.
Tingali pikeun inpormasi hideung, konéng, atanapi coklat. Ieu tiasa janten patch hideung tina kasiling hideung sapertos katingal dina variétas kembang-héjo, atanapi alit, abu poék atanapi inpormasi tebih tebih-konéng di deukeuteun ukiran. Sakapeung, inpormasi leutik ieu tiasa disumputkeun caket setélan prong dina cincin.

Jade jadeit jét B

Tipe B munggaran muncul dina 1980s, Dipikenal salaku jombé anu nyebarkeun. Diperlakukeun ngaluarkeun inpormasi konéng, coklat, atanapi hideung. Kaserang polimér pikeun ningkatkeun transparansi.
Varietasi jade sapertos lumut-salju, kembang hejo, sareng kacang polong anu ekstrem mendedahkeun ciri asli anu katingali ku mata taranjang bahkan saatos ngabuang. Salaku conto, patch hideung tina kasabaran dina jade kembang héjo-héjo henteu dipiceun, tapi sénsor dina warna sareng katingal rumeuk dina mata taranjang.

Jenis jade jadeite

Tipe C parantos dibuang sacara kimia, teras dicét pikeun ningkatkeun warna. Dilelep bakal luntur kana waktosna kusabab réaksi ku cahaya anu kuat, panas awak, atanapi bahan cuci rumah tangga.
Anjeun tiasa perhatikeun yén warna jedé némbongan héjo semar anu jujur. Fitur anu sanésna nyaéta bagian anu dipping héjo anu alus katingali ku mata taranjang. Sarua sareng dicelup hiji sisi tina donat kana glising icing héjo, jempét jed dicelup kana solusi ngalelep, nyiptakeun pangaruh donat.

Jadeite jade jinis C


Dibeuli batu permata di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!