Jasper beureum

jasper beureum

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Jasper beureum

Dibeuli jasper beureum alami di toko kami


Jasper beureum, agrégat kuarsa mikrogranular atanapi chalcedony sareng fase mineral sanésna, mangrupikeun jinis silika. Warna beureum umum nyaéta kusabab kasimpulan beusi. Agrégat mineral istirahat nganggo permukaan anu lancar sareng dianggo pikeun hiasan atanapi salaku batu permata. Gravitasi spésifik spésifik biasana 2.5 ka 2.9.

Batu cadas

Jasper mangrupikeun batu opak tina ampir warna anu aya tina eusi mineral tina sedimen anu asli atanapi lebu. Pola timbul dina prosés konsolidasi ngabentuk aliran sareng pola deposit dina sédimén beunghar silika asli atanapi lebu gunung seuneu. Énergi hidrolik umumna dianggap diperyogikeun dina formasi jasper.

Jasper tiasa dirobah ku panyebaran mineral sapanjang diskonténitas anu nyayogikeun kamekaran vegetative. Bahan aslina sering dirangkep atanapi disimpang, saatosna dikaluarkeun, janten corak anu beragam, anu engké dieusi ku mineral warni anu sanésna. Cuaca, sareng waktuna, bakal nyiptakeun rinds dangkal warna anu warnana.

Klasifikasi sareng ngaranan jinis jambon nunjukkeun tantangan. Sarat anu aya hubunganana pikeun sababaraha bahan anu didefinisikeun kalebet tempat lokalna geografis dimana éta dipendakan, sakapeung rada dibatesan janten Green Canyon, walungan komo pagunungan. Seueur anu kulem, sapertos seuneu leuweung atanapi katumbiri, sedengkeun anu sanésna déskriptif, sapertos gugur atanapi beling. Sababaraha urang ditunjuk ku tempat aslina sapertos coklat Mesir atanapi beureum Afrika.

palatihan

Jasper mangrupikeun komponén utama dina bagian beunghar silika formasi beusi banded anu nunjukkeun low, tapi ayeuna, jumlah oksigén anu leyur dina cai sapertos dina acara oksidasi hébat atanapi bumi salju. Pita-pita beureum, biasana langkung kompeten tibatan lapisan hematit di sakurilingna, didamel tina kerang beureum microcrystalline, disebut ogé jambon.

Jasper beureum ti Afrika


Dibeuli jasper beureum alami di toko kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!