katumbiri moonstone

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

katumbiri moonstone

Rainbow moonstone hartosna sareng sipat penyembuhan. Harga moonstone herang biru

Mésér moonstone pelangi alami di toko kami

Pelangi moonstone vs moonstone

Moonstone nyaéta orthoclase feldspar. Éta ngagaduhan komposisi kimia KAlSi3O8 (kalium, aluminium, silikon, oksigén). Moonstone tiasa dipendakan dina sababaraha warna sapertos bodas, krim, kulawu, pérak, katumbiri, hideung. Nalika aranjeunna ningalikeun adularescent, éta sanés lampu kilat anu warni sapertos anu anjeun pendakan ku moonstone painbow.

Pelangi moonstone mangrupikeun feldspar plagioclase. Éta ngagaduhan komposisi kimia (Na, Ca) Al1-2Si3-2O8 (natrium, kalsium, aluminium, silikon, oksigén). Ieu mangrupikeun komposisi kimia anu sami pikeun labradorite. Sanaos nami moonstone, nyatana labradorite bodas. Kusabab kitu batu ieu ngagaduhan fenomena labradoresensi anu urang mendakan di labradorite. Éta sering ngandung inklusi turmalin hideung.

Sapertos batu permata feldspar anu sanés sapertos amazonite sareng labradorite, éta peka bahan kimia, abrasi, panas, asam sareng amonia. Entong nganggo alat uap, cai panas atanapi beberesih ultrasonik nganggo batu permata ieu. Anggo sabun hampang sareng cai keran suhu kamar nganggo kaén anu lembut pikeun nahan hérang tina batu permata.

deposit

Deposit perenahna di Kanada, Australia, India, Madagascar, Mexico, Myanmar, Rusia, Sri Lanka sareng Amérika Serikat.

Rainbow moonstone hartosna sareng sipat penyembuhan

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Batu permata panginten ngimbangan kasaimbangan, harmoni sareng harepan bari ningkatkeun kreativitas, welas asih, ketahanan sareng kayakinan jero. Dipercaya pikeun nguatkeun intuisi sareng persépsi jiwa, khususna nawiskeun kami visi hal-hal anu henteu langsung atra. Kusabab éta ngabantuan urang nyingkahan visi torowongan, urang tiasa ningali kamungkinan anu sanés. Éta ibarat sorot inspirasi anu datang nalika urang kabuka sareng sepi. Nalika urang nganggo batu ieu, inspirasi anu ngarobih kahirupan tiasa sering kajadian.


Mésér moonstone pelangi alami di toko kami

FAQ

Pikeun moonstone pelangi anu saé kanggo naon?

Batu éta panginten tiasa ngimbangan, harmoni sareng harepan bari ningkatkeun kreativitas, welas asih, ketahanan sareng kayakinan jero. Dipercaya pikeun nguatkeun intuisi sareng persépsi jiwa, khususna nawiskeun kami visi hal-hal anu henteu langsung atra.

Kumaha anjeun miara pelangi moonstone?

Sapertos seueurna batu permata, batu bulan lemes sareng kedah diurus kalayan ati-ati. Pikeun ngabersihkeun, kantun nganggo cai haneut nganggo sabun hampang kanggo ngabersihkeun. Anjeun bahkan tiasa nganggo sikat bulu lemes upami diperlukeun. Teras, kantun garing nganggo kaén anu lembut

Ramo naon anu anjeun nganggo cincin bulan pelangi?

Kanggo kéngingkeun paling manpaat tina batu ieu, anggo dina cincin pérak sterling mangrupikeun cara anu pangsaéna. Bahkan astrologi nyarankeun yén moonstone langkung saé dianggo dina ramo leutik tina panangan katuhu.

Kumaha anjeun tiasa terang naha pelangi bulan nyata?

Batuna tiasa diidentipikasi ku ciri khas na, anu muncul salaku sumber cahaya internal atanapi herang. Éta tiasa dibédakeun tina moonstone orthoclase ku indéks réfraktif anu langkung luhur sareng gravitasi khusus anu langkung luhur.

Naha pelangi moonstone alami?

Leres éta mangrupikeun labradorite henteu warnaan, mineral feldspar anu raket pisan sareng herang dina rupa-rupa warna anu ngirut. Sanaos sacara teknis sanés moonstone, cukup mirip perdagangan anu nampi éta salaku permata nyalira.

Sakumaha sesah batu pelangi?

Hébatna karasa 6 dugi ka 6.5, anu sigana rada lemes dibandingkeun sareng batu mulia, tapi cukup hésé dipakéna.

Naon harga moonstone biru pelangi?

Bahan tembus, boh bodas atanapi warna awakna pikaresepeun sareng adularésénsi, lumayan umum di pasar sareng paréntah harga anu kawilang murah.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!