Kulit macan macan

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Kulit macan macan

Dibeuli jasper kulit macan alami di toko kami


Jasper kulit macan némbongkeun kombinasi pola anu nyababkeun kulit macan macan, dina bagian anu dipotong. Penyebaran ti hiji pusat ngahasilkeun penampilan orbikuler.

Gambar jaspers

Sanajan gambar-gambar dina jepér ieu tiasa dipendak di sakumna dunya, warna atanapi pola khusus unik kana daérah géografis anu asalna ti mana. Sumber batu pangpentingna nyaéta Indonésia, khususna di kabupaten Purbalingga.

Batu cadas

Jasper mangrupikeun batu opak tina ampir warna anu aya tina eusi mineral tina sedimen anu asli atanapi lebu. Pola timbul dina prosés konsolidasi ngabentuk aliran sareng pola deposit dina sédimén beunghar silika asli atanapi lebu gunung seuneu. Énergi hidrolik umumna dianggap diperyogikeun dina formasi jasper.

Jasper tiasa dirobah ku panyebaran mineral sapanjang diskonténitas anu nyayogikeun kamekaran vegetative. Bahan aslina sering dirangkep atanapi disimpang, saatosna dikaluarkeun, janten corak anu beragam, anu engké dieusi ku mineral warni anu sanésna. Cuaca, sareng waktuna, bakal nyiptakeun rinds dangkal warna anu warnana.

Klasifikasi sareng ngaranan jinis jambon nunjukkeun tantangan. Sarat anu aya hubunganana pikeun sababaraha bahan anu didefinisikeun kalebet tempat lokalna geografis dimana éta dipendakan, sakapeung rada dibatesan janten Green Canyon, walungan komo pagunungan. Seueur anu kulem, sapertos seuneu leuweung atanapi katumbiri, sedengkeun anu sanésna déskriptif, sapertos gugur atanapi beling. Sababaraha urang ditunjuk ku tempat aslina sapertos coklat Mesir atanapi beureum Afrika.

palatihan

Jasper mangrupikeun komponén utama dina bagian beunghar silika formasi beusi banded anu nunjukkeun low, tapi ayeuna, jumlah oksigén anu leyur dina cai sapertos dina acara oksidasi hébat atanapi bumi salju. Pita-pita beureum, biasana langkung kompeten tibatan lapisan hematit di sakurilingna, didamel tina kerang beureum microcrystalline, disebut ogé jambon.

Kulit macan macan


Dibeuli jasper kulit macan alami di toko kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!