Koi lauk kentar

lauk lauk kentar

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Koi lauk kentar

Beuli kuartal lauk Koi alami di warung kami


Kuarsa lauk Koi mangrupikeun permata langka. Beureum & oranyeu kaasup hématit. Warna eusi beusi anu parantos dioksidasi. Hematite sareng kuarsa biasana dipendakan sacara misah, tapi jarang babarengan.

Hematit

Hematit, ogé dieja salaku haematite, nyaéta oksida beusi anu umum sareng rumus Fe2O3 sareng nyebar dina batu sareng taneuh. Bentuk hematit dina bentuk kristal ngaliwatan sistem kisi rhombohedral, sareng éta gaduh struktur kristal anu sami sareng ilmenite sareng corundum. Hematit sareng ilmenit ngabentuk solusi padet anu lengkep dina suhu luhur 950 ° C.

Hematite berwarna hideungna waja sareng abu-pérak, coklat semu coklat, atanapi beureum. Ditambang salaku bijih beusi utama. Rupa-rupa kalebet bijih ginjal, martite, beusi acuk sareng spésifik. Nalika bentuk ieu rupa-rupa, aranjeunna sadayana gaduh tilas-karat beureum. Hematit tibatan tibatan beusi murni, tapi langkung rapuh. Maghemite mangrupikeun mineral mineral hematite- sareng magnetite-hubungan.

Kristal hematit ukuran ogé bisa aya salaku mineral sekundér anu kabentuk ku prosés léngkah dina taneuh, sareng sareng oksida beusi séjén atanapi oxyhydroxides sapertos beite, mangrupikeun warna beureum tina taneuh tropis, kuno, atanapi bumi anu sanés pisan.

quartz

Kuarsa lauk Koi mangrupikeun mineral anu kenceng sareng kristal anu diwangun ku atom silikon sareng oksigén. Atom-atom dihubungkeun dina kerangka kontinyu tina SiO4 silikon oksigén tetrahedra, kalayan masing-masing oksigén dibagi antara dua tetrahedra, masihan rumus kimia umum tina SiO2. Kuarsa mangrupikeun mineral anu panglobana kadua di kerak buana Bumi, di tukangeun feldspar.

Aya seueur jinis quartz anu béda-béda, anu sababaraha batu permata semi-adi. Kusabab umur kuno, variétas quartz mangrupikeun mineral anu sering dianggo dina nyieun perhiasan sareng ukiran hardstone, khususna di Eurasia.

Koi lauk kuarsa hartos

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Quartz dikenal salaku master dukun sareng bakal ngagedékeun énergi sareng pamikiran, kitu ogé pangaruh kristal sanésna. Éta nyerep, nyimpen, ngaleupaskeun sareng ngatur énergi. Hapus kuarsa ngaluarkeun tanaga négatip tina sagala jinis, nétralisasi radiasi tukang, kalebet smog éléktromagnétik atanapi emanations petrokimia. Éta saimbang sareng nyegerkeun pesawat fisik, mental, émosional sareng spiritual. Ngabersihan sareng ningkatkeun organ-organ sareng badan-badan halus sareng tindakan minangka pembersih jiwa anu jero, nyambungkeun diménsi fisik sareng ménak. Éta ningkatkeun kamampuan psikis. Éta ngabantosan konsentrasi sareng ngabuka mémori. Ngarangsang sistem imun sareng ngaimbangkeun awak kana kasaimbangan.

Koi lauk kentar


Beuli kuartal lauk Koi alami di warung kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!