Lily pad permata

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Lily pad permata

Dibeuli jas lily pad alam di toko kami


Lily pad jamban sering salah nyauran lily pad obsidian. Kitu gampang pikeun dicirikeun kucara nguji narekahanna, karasa, atanapi graviti khusus nganggo pakakas gemological dasar.

Jasper

Lily pad jasper, agrégat tina mikrogranular kuarsa atanapi chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun opaque, najis tina silika, biasana beureum, konéng, coklat atanapi héjo dina warna, sareng jarang biru. Warna beureum umumna disababkeun ku panyimpulan beusi. Jasper ngarecah ku permukaan anu lemes sareng dianggo kanggo hiasan atanapi salaku batu permata. Éta tiasa digosok pisan sareng dianggo pikeun barang-barang sapertos vas, anjing laut, sareng kotak snuff. Gravitasi spésifik husus biasana 2.5 dugi ka 2.9.

Jinis jinis

Jasper mangrupikeun batu opak tina ampir warna anu aya tina eusi mineral tina sedimen anu asli atanapi lebu. Pola timbul dina prosés konsolidasi ngabentuk aliran sareng pola deposit dina sédimén beunghar silika asli atanapi lebu gunung seuneu. Énergi hidrolik umumna dianggap diperyogikeun dina formasi jasper.

Jasper tiasa dirobah ku panyebaran mineral sapanjang diskonténitas anu nyayogikeun penampilan kamekaran vegetatif, nyaéta, dendritik. Bahan aslina sering dirangkep atanapi disimpang, saatosna dikaluarkeun, janten corak anu beragam, anu engké dieusi ku mineral warni anu sanésna. Cuaca, sareng waktuna, bakal nyiptakeun rinds dangkal berwarna warna-warni.

Gambar jaspers

Jaspers gambar nunjukkeun kombinasi pola, sapertos banding ti pola aliran atanapi titipan tina cai atanapi angin, dendritik atanapi variasi warna, hasilna naon anu katingali janten adegan atanapi gambar, dina bagian anu dipotong. Penyebaran ti hiji pusat ngahasilkeun penampilan orbikuler, macét kulit macanis, atanapi banding linier ti narekahan sakumaha katingal dina jasis leisegang. Batu anu kasasihan, sempit nembrak ngahasilkeun rusak rusak.

Lily pad jasper artina

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Batu anu pohara memupuk ieu mendakan karapihan dina waktu setrés, nyayogikeun kasaimbangan bari ngajentrekeun wani sareng tekad, ngarencanakeun sareng bantosan dina ngaleupaskeun kecanduan sareng obsesi.

Lily pad permata


Dibeuli jas lily pad alam di toko kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!