Chrysocolla malachite

malachite chrysocolla

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Chrysocolla malachite

Mésér malachite chrysocolla alami di warung kami


Malachite sareng chrysocolla kabentuk babarengan pikeun nyieun bunderan anca warna pirus jero dina widang héjo. Atanapi bunderan héjo tengah-tengah chrysocolla biru.

Chrysocolla

Chrysocolla nyaéta mineral phyllosilicate tambaga caian.
Chrysocolla ngagaduhan warna biru-héjo cyan sareng bijih tambaga anu alit, gaduh karasa 2.5 nepi ka 7.0. Éta asalna tina sumber sekundér sareng bentuk dina zona oksidasi awak bijih tambaga. Mineral pakait nyaéta quartz, limonite, azurite, malachite, cuprite, sareng mineral tambaga sekunder anu sanés. Éta biasana dipendakan salaku massa botryoid atanapi kereng, atanapi urat. Kusabab warna lampu na, éta kadang disaruakeun sareng pirus.

Kusabab kusabab rada umum ti pirus, kasadiaan lega, sareng warna biru biru héjo anu saé, biru, chrysocolla parantos kasohor salaku batu permata pikeun ukiran sareng panggunaan hias saprak jaman kuno.

Malachite

Malachite nyaéta mineral tambaga karbonat hidroksida. Mineral opak, héjo-banded ieu kristal dina sistem kristal monoklinik, sareng sering ngabentuk massa botryoid, fibrous, atanapi stalagmitic, dina narekahan sareng jero, rohangan bawah tanah, dimana méja cai sareng cairan hidrolisis masihan sarana pikeun présipitasi kimia. Kristal individu jarang, tapi lumangsung sapertos langsing ka préktik polikuler. Sanggeus pseudomorphs langkung seueur kristal tabular atanapi blocky azurite ogé aya.

Hartosna Chrysocolla malachite

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.
Dua batu permata ngagabungkeun énergi dinamis anu héjo héjo Malachite kalayan énergi anu tenang sareng saimbang biru Chrysocolla. Éta ngaleupaskeun negégasi sareng kasieunan sareng tiasa dianggo pikeun taneuh sareng ngabersihan widang énzim. Éta dianggo pikeun ngubaran kram burih, kalebet anu dihijikeun kana sistem réproduktif sareng anu disababkeun ku indigestion. Batu kasebut nyatakeun hususna anu hadé pikeun ngubaran panyakit anu aya hubunganana sareng setrés.

Chachsocolla malachite, ti Kongo, Afrika

Mésér malachite chrysocolla alami di warung kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!