Panonna heulang

mata heulang

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Panonna heulang

Dibeuli mata heulang alam di toko kami


Mata Hawk nyaéta batu permata opaque biru poék tina kuarsa mikrokrystalline. Éta téh mineral anu robah janten mineral anu sanésna waktos. Éta pangheulana buaya sareng salajengna "dimekarkeun" janten quartz. Crocidolite mangrupikeun mineral bulao anu serat tina kulawarga riebeckite silikat amfibol. Transformasi batu dimimitian salaku quartz lalaunan janten dipasang antara serat buaya.

Chatoyancy

Batu permata ieu dipikanyaho pikeun chatoyancy. Éta katingalina ku panon sanés. Éta aya hubunganana sareng soca macan jeung pietersite, boh anu nunjukkeun chatoyancy sami. panon Lodaya sacara sabenerna diwangun ku similari sareng eusi beusi anu langkung luhur.

Cut, pengobatan sarta katara

Batu permata panon Hawk anu biasa teu dirawat atanapi henteu ningkat ku cara naon waé.

Gems biasana dibéré cut cabochon pikeun nembongkeun pangalusna chatoyance maranéhanana. Batu beureum nu dikembangkeun ku perlakuan panas hipu. batu gelap nu artifisial lightened pikeun ngaronjatkeun warna maké perlakuan asam nitrat.

Kaca optik serat jieunan mangrupikeun tiron umum panon macan, sareng ngahasilkeun rupa-rupa warna. Panon Macan asalna tina Afrika Kidul sareng Asia wétan.

Kuarsa Microcrystalline

Kuarsa mikrocrystalline mangrupakeun agrégat kristal kuarsa katingali ngan ukur gedena. Spésiés kriptocrystalline boh dina tembus atanapi kalolobaanna, sedengkeun jinis transparan condong janten makrokrystalline. Chalcedony mangrupikeun bentuk kriptocrystalline tina silika anu diwangun ku rupa-rupa intergrowth duanana quartz, sareng monoklinik polymorph moganite. Varieti batu permata opaque anu sanésna, atanapi batu anu dicampur kalebet kuartar, sering kalebet band kontras atanapi pola warna, agate, carnelian atanapi sard, onyx, heliotrope, sarta Jasper.

Hawk soca arti

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Salaku nugget anu menawan, batu ieu diakui salaku batu permata anu gaib anu ngawangun layar pelindung di sakumna watak teu kabiasaan pikeun ngajaga ancaman kahirupan. Diakoni pikeun ngahalangan jiwa, nyababkeun kanyaho sareng kajelasan dina pikiran pikeun ningali kanyataan hirup.

Soca panon Hawk, ti ​​Afrika Kidul

Dibeuli mata heulang alam di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!