Mawar pink na mookaite

Mawar pink na mookaite

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Mawar pink na mookaite

Mésér mookaite brecciated pink di warung kami

Mookaite brecciated jambon diwangun tina opaque ngagurilap anu heens kalayan wates tembus kalayan matéri anu matéri. Matrix anu kapendak dina mookaite brecciated anu sangat ditéang sareng tiasa masihan batu warna mozek anu aya tina konéng mustardy nepi ka bule sareng coklat semu.

Mookaite mangrupikeun jambon Australia anu ngagabungkeun warna langkung hampang tina konéng sareng beureum jambon. Hal éta nyorong kahayang pikeun pangalaman anyar sareng ngabantuan tetep kasaimbangan antara kagiatan luar sareng résponén internal ka ieu. Éta imparts kalem jero bari ngadorong versatility.

Mookaite istilah mangrupikeun nami jadian anu teu resmi, anu dirujuk salaku Jasper Australia. Kennedy Ranges sahiji Australia Kulon sareng di penyambungan caket Mooka Creek mangrupikeun tempat, tempat batu ieu kapanggih sareng dingaranan. Jasper Australia ieu mangrupikeun keanggunan anu gagah sareng bumi dina penampilan kristal Mookaite. Mookaite Jasper ogé dianggap salaku batu penyembuhan anu kuat anu nyambungkeun hiji jalma anu nganggo énergi anu efektif bumi. Batu aboriginal ieu ogé katelah batu Bumi Bumi, anu batu permata anu kasohor pisan di dunya, kusabab kamampuan panyembuhan kamampuan sareng fasilitas nyambungkeun ku énergi bumi.

Kristal mookaite brecciated pink aya dina sababaraha jinis sapertos Mookite, Moakite, Moukite, Mookalite, Mookerite, Mook atanapi Mook Jasper, sakumaha per Mooka Creek, anu nimukeun batu ieu. Mookaite nyaéta rupa-rupa anu bener.

Mookaite brecciated pink tiasa diwanohkeun salaku kombinasi chert, opalite sareng chalcedony. Katerangan lengkep gumantung kana jumlah silika, anu aya dina bahan. Agén laun nyaéta salah sahiji anu penting pikeun penyembuhan Mookaite batu.

penyembuhan sipat

Mookaite brecciated pink mangrupikeun batu ngajentrekeun, sareng kaputusan kaputusan.
Di Australia, mookaite éta sareng ayeuna dianggap batu penyembuhan anu masihan kakuatan. Konon ngajaga tameng tina kaayaan anu sesah sareng ngahubungkeun urang ka jalma anu dipikacinta anu parantos tilar dunya. Dipercaya pikeun nyandak urang kana "didieu sareng ayeuna," ngabantosan penilaian masalah sareng nyandak kaputusan.

Semedi nganggo mookaite jasper ningkatkeun kalenturan anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ningali sababaraha solusi pikeun masalah naon.

Mookaite brecciated sering dianggo pikeun ngubaran gangguan kelenjar atanapi beuteung, hernias, ruptures sareng nahan cai, sareng para peminat yoga ngagunakeun éta pikeun saimbang sareng muka heula, kadua sareng katilu

Mookaite brecciated pink, ti ​​Australia


Mésér mookaite brecciated pink di warung kami

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!