Bulan hideung bulan hideung

moonstone béntang hideung

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Bulan hideung bulan hideung

Harti moonstone sareng bintang hideung

Mésér moonstone bintang hideung alami di toko kami


Moonstone bintang hideung mangrupikeun silikat kalium aluminium silikat kalayan rumus kimia (Na, K) AlSi3O8 sareng kagolong kana kelompok feldspar.

ngaranna asalna tina éfék visual, atawa Sheen, alatan nu difraksi lampu dina hiji-struktur mikro diwangun ku hiji teratur (lamellae) feldspar lapisan.

Kami nganggo batu permata dina perhiasan pikeun millennia, kaasup peradaban kuno. Bangsa Romawi kagum kana batu permata ieu, sabab percanten yén lahir tina sinar Bulan anu solidified. Duanana bangsa Romawi sareng Yunani ngaitkeun bulan batu sareng déwa-déwa lunar maranéhna. Dina sajarah anu langkung énggal. Éta janten populér nalika periode Art Nouveau. Tukang emas di Perancis René Lalique sareng seueur sanés nyiptakeun perhiasan anu ageung nganggo batu ieu.

Batu pangikon anu paling umum nyaéta nyaéta adularia mineral, anu namina tempat pertambangan awal caket Mt. Adular di Swiss, ayeuna kota St. Gotthard. The plagioclase feldspar oligoclase ogé ngahasilkeun spésimén batu. Éta téh feldspar kalayan skiller mutiara sareng opalescent. Ngaran alternatif nyaéta hécatolite.

Orthoclase sareng albite

Moonstone bintang hideung diwangun ku dua spésiés feldspar, orthoclase sarta albite. Dua spésiés nu intermingled. Lajeng, salaku mineral karek dibentuk cools, anu intergrowth tina orthoclase sarta albite misahkeun kana tumpuk, lapisan alik.

Adularesence

Adularescence mangrupikeun fénoména herang biru anu ngagambarkeun dina permukaan cabochon kubah moonstone hideung. Fénoména shimmer asalna tina interaksi cahaya sareng lapisan kristal "albite" sakedik dina moonstones. Sedengkeun kandelna lapisan kristal leutik ieu nangtukeun kualitas shimmer biru. Ku alatan éta, ipis lapisan, langkung hadé lampu kilat biru. Ieu biasana némbongan salaku pangaruh cahaya anu alus.

deposit

Deposit moonstone lumangsung di Armenia (utamina ti Danau Sevan), ogé Australia, Pegunungan Alpen Austria, Méksiko, Madagaskar, Myanmar, Norwégia, Polandia, India, Sri Lanka sareng Amérika Serikat.

Salajengna, moonstone mangrupikeun Florida State Gemstone (USA). Éta ditunjuk sapertos taun 1970 pikeun ngélingan pendaratan Bulan, anu angkat ti Kennedy Space Center. Sanaos éta mangrupikeun Batu Permata Florida Propinsi, éta henteu sacara alami kajantenan di nagara.

Feldspars

Feldspars mangrupikeun gugus mineral tectosilicate ngabentuk batu anu ngawangun sakitar 41% kulit bumi buana dumasar beuratna.

Ieu crystallize tina magma sakumaha urat dina duanana batuan beku intrusive na extrusive na oge hadir dina sababaraha tipe tina batu malihan.

Harti moonstone sareng bintang hideung

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Batuna ngagaduhan tanaga anu kuat pikeun ngabantosan anjeun nyambung ka feminin ketuhanan nalika tapa. Saperti kristal pelangi moonstone anu saé aranjeunna ngahiung dina cakra pangluhurna, anu tiasa ngabantosan kamekaran kado jiwa. Geter aranjeunna efektif dina cakra sakral atanapi cakra pikeun ngabantosan munculna ideu seger sareng novél.


Mésér moonstone bintang hideung alami di toko kami

FAQ

Naha labradorite sami sareng moonstone hideung?

Labradorite diklasifikasikeun salaku plagioclase sareng kalsium natrium feldspar. Moonstone mangrupikeun orthoclase sareng "kalium natrium feldspar. Éta sababna moonstone sareng labradorite mangrupikeun batu adi. aranjeunna dina kulawarga anu sami tapi sacara gemologis béda-béda.

Naha moonstone hideung jarang?

Jarang pisan kusabab kumaha asalna sareng dimana anjeun tiasa mendakanana. Moonstone hideung paling langka dina sadaya batu bulan sapertos moonstone pelangi sareng moonstone bodas.

Kumaha anjeun terang naha moonstone bintang hideung nyata?

Adularescence kedah, saenyana, janten biru. Kilauan kedahna katingali dina handapeun lampu di luhur cabochon, sareng éta kedah gampang ditingali tina rupa-rupa sudut pandang.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!