Moonstone

moonstone

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Moonstone

Moonstone hartosna. Kristal moonstone sering dianggo dina perhiasan salaku kalung, cincin, anting, pinggel sareng liontin.

Dibeuli batu bulan alami di toko kami


Moonstone mangrupakeun aluminium silikat natrium kalium jeung rumus kimia (Na, K) AlSi3O8 na milik grup feldspar.

ngaranna asalna tina éfék visual, atawa Sheen, alatan nu difraksi lampu dina hiji-struktur mikro diwangun ku hiji teratur (lamellae) feldspar lapisan.

Kami nganggo moonstone dina perhiasan salami rébuan taun, kalebet peradaban kuno. Bangsa Romawi kagum kana batu permata ieu, sabab aranjeunna yakin éta lahir tina sinar bulan anu padet. Boh urang Romawi boh Yunani ngaitkeun batu sareng déwa-déwi bulanna. Dina sajarah anu langkung anyar. Éta janten populér nalika jaman Art Nouveau. Tukang emas Perancis René Lalique sareng ogé seueur anu sanés nyiptakeun sajumlah ageung perhiasan nganggo batu ieu.

Batu pangikon anu paling umum nyaéta nyaéta adularia mineral, anu namina tempat pertambangan awal caket Mt. Adular di Swiss, ayeuna kota St. Gotthard. The plagioclase feldspar oligoclase ogé ngahasilkeun spésimén batu. Éta téh feldspar kalayan skiller mutiara sareng opalescent. Ngaran alternatif nyaéta hécatolite.

Orthoclase sareng albite

Moonstone diwangun ku dua spésiés feldspar, orthoclase sarta albite. Dua spésiés nu intermingled. Lajeng, salaku mineral karek dibentuk cools, anu intergrowth tina orthoclase sarta albite misahkeun kana tumpuk, lapisan alik.

Adularesence

Adularescence mangrupikeun fénoména herang biru anu ngagambarkeun dina permukaan cabochon kubah moonstone. Fénoména shimmer asalna tina interaksi cahaya sareng lapisan kristal "albite" sakedik dina batu. Sedengkeun kandelna lapisan kristal leutik ieu nangtukeun kualitas shimmer biru. Ku alatan éta, ipis lapisan, hadé lampu kilat biru. Ieu biasana némbongan salaku pangaruh cahaya anu alus.

deposit

Deposit lumangsung di Armenia (utamina ti Danau Sevan), ogé Australia, Pegunungan Alpen Austria, Méksiko, Madagascar, Myanmar, Norwégia, Polandia, India, Sri Lanka sareng Amérika Serikat.

Salajengna, anu hartosna moonstone nyaéta Florida State Gemstone (USA). Éta ditunjuk sapertos taun 1970 pikeun ngélingan pendaratan Bulan, anu angkat ti Kennedy Space Center. Sanaos éta mangrupikeun Batu Permata Florida Propinsi, éta henteu sacara alami kajantenan di nagara.

Feldspars

Feldspars mangrupikeun gugus batu anu ngawangun mineral tectosilicate anu ngawangun sakitar 41% kulit bumi buana dumasar beuratna.

Ieu crystallize tina magma sakumaha urat dina duanana batuan beku intrusive na extrusive na oge hadir dina sababaraha tipe tina batu malihan.

Harti Moonstone sareng pasipatan

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Sakumaha kuno sapertos bulan nyalira, hartos batu aya dina énergi na. Kakuatan ieu tiasa nyéhatkeun, masihan karep, sareng ngahudangkeun énergi feminin anjeun. Éta tiasa nyageurkeun sareng nungtun anjeun kana jalur batin anjeun. Sakumaha kuno sapertos bulan éta sorangan, hartos batu permata dumasarkeun kana énergi na.

Moonstone ti India


Dibeuli batu bulan alami di toko kami

Kami ngadamel perhiasan khusus kristal moonstone salaku kalung, cincin, anting, pinggel sareng liontin.

FAQ

Naon moonstone saé pikeun?

Moonstone hartosna ningkatkeun intuisi, ngamajukeun inspirasi, kasuksésan sareng rejeki anu hadé dina urusan cinta sareng bisnis. batu ngabantosan sistem pencernaan, ngasimilasi zat gizi, ngaleungitkeun racun sareng ingetan cairan, sareng ngatasi kaayaan degeneratif kulit, rambut, panon, sareng organ daging sapertos ati sareng pankréas.

Naha moonstone mahal?

Moonstone jarang di ukuranana ageung sareng kualitas saéna, tapi bahan India kalayan warna awakna kuat pisan sareng murah pisan. Ieu untung, sabab bahanna biasana dipotong sareng pikaresepeun pisan. Kalayan kacaangan biru, jenis anu paling berharga, jarang aya dina ukuran langkung ti 15 dugi ka 20 karat.

Saha anu kedah nganggo moonstone?

Numutkeun ka astrologi umumna éta kedah dianggo dina ramo alit tina panangan katuhu. Ari sareng iraha waktos timana batu anu kedah dianggo? Pikeun épék astrologi anu saé, urang kedah nganggo batu permata dina Senén énjing antara 5 énjing ka 7 énjing dina dinten Shukla paksha.

Naha moonstone saé pikeun cincin pertunangan?

Sanaos intan, tanpa diragukeun, batu permata anu paling populér pikeun cincin pertunangan, pikeun pasangan anu hoyong tampilan anu béda, bohemian sareng langkung alami, moonstone hartosna mangrupikeun alternatif anu saé. Kristal moonstone sering dianggo dina perhiasan salaku kalung, cincin, anting, pinggel sareng liontin.

Naha anjeun tiasa nganggo moonstone unggal dinten?

Upami anjeun badé ngagem éta unggal dinten, pastikeun yén éta leres-leres dipasang kana perhiasan sareng langkung saé nyingkahan aktivitas fisik unggal-unggal anjeun nganggo. Pikeun kéngingkeun paling manpaat tina moonstone pelangi, ngagemna dina cincin pérak sterling mangrupikeun cara anu pangsaéna.

Naha moonstone ngajagaan anjeun?

Sababaraha yakin éta tiasa nyayogikeun masalah menstruasi, nyegah ingetan cai, ngabersihan sistem pencernaan, sareng ngirangan obesitas. Dihubungkeun sareng makuta, panon katilu, sareng cakra jantung, éta nenangkeun sareng ngagentos setrés bari ngaleupaskeun cinta sagala rupa.

Naha moonstones bersinar dina poék?

Terangkeun sakedik jalan dina poék ku jalan mini moonbeams atanapi tambahkeun ka kebon peri pikeun cahaya wengi tambahan. Batuna nyerep cahaya nalika siang sareng hérang dugi ka tilu jam sapeuting.

Kumaha anjeun terang naha moonstone nyata?

Adularescence kedah, saenyana, janten biru. Sheen kedah dipuseurkeun di luhur cabochon, sareng éta kedah gampang ditingali tina rupa-rupa sudut pandang. Upami adularésénsi ngan ukur katingali dina rentang pandangan anu diwatesanan, nilaina turun. Éta tiasa dipendakan dina rupa-rupa warna awak. Kristal moonstone sering dianggo dina perhiasan salaku kalung, cincin, anting, pinggel sareng liontin.

Naha moonstone tiasa lebet kana cai?

Ngelenyepan kristal dina cai atanapi cai uyah tiasa nyababkeun ruksakna kristal anu teu tiasa dibalikkeun. Sababaraha conto kristal anu pastina moal tiasa dibersihkeun dina cai nyaéta sadayana jinis kalsit, mineral gipsum, moonstone, azurite, kyanite Sareng kunzite namung pikeun sebutan sababaraha.

Naha opal sareng moonstone sami?

  • Moonstone mangrupakeun aluminium silikat natrium kalium jeung rumus kimia (Na, K) AlSi3O8 na milik grup feldspar.
  • Opal mangrupikeun bentuk silika anu henteu terhidrasi. Kandungan cai na tiasa dibasajankeun 3 dugi 21% beuratna, tapi biasana antara 6 sareng 10%.

Naha moonstone permata nyata?

Moonstone mangrupikeun batu permata nyata, anggota kulawarga feldspar anu ogé kalebet labradorite jeung sunstone, ogé pelangi moonstone na amazonite. Éta tina dua mineral: orthoclase sareng albite, anu bentukna dina lapisan anu ditumpukkeun dina batu. Kristal moonstone sering dianggo dina perhiasan salaku kalung, cincin, anting, pinggel sareng liontin.

Dupi abdi tiasa nganggo moonstone kanggo bobo?

Moonstone ngabantosan pikeun ngirangan setrés émosional, janten langkung gampang pikeun pikiran sareng awak urang bobo. Batu éta bahkan dianggo di jaman kuno salaku batu bobo. Batu ieu mawa énergi bulan anyar, anu ngalambangkeun awal anyar. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun batu ieu nalika ngalangkungan tambalan kasar dina kahirupan anjeun.

 

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!