Muscovite

muscovite

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Muscovite

Dibeuli muscovite alami di toko kami


Muscovite ogé katelah mika umum, isinglass, atanapi potash mica mangrupikeun mineral phyllosilicate caian tina alumunium sareng kalium. Éta mangrupikeun beberesih basal anu sampurna sampurna ngahasilkeun laminae ipis anu sering pisan elastis.

pasipatan

Muscovite gaduh karasa Mohs tina 2-2.25. 4 paralel sareng raray, 2.76 tegak dina anu sareng graviti anu khusus tina 3–XNUMX. Éta tiasa warnaan atanapi dicét nganggo grays, browns, greens, yellows, atanapi jarang violet atanapi beureum, sareng tiasa transparan atanapi tembus. Éta mangrupikeun anisotropik sareng gaduh tingkat luhur. Sistem kristalna nyaéta monoclinic. Rupa-rupa héjo, beunghar kromium disebut fuchsite; mariposit ogé jinis musium beunghar kromium.

mika

Muscovite mangrupikeun mika anu paling umum, anu aya dina granit, pegmatites, gneisses, sareng schists, sareng salaku kontak batu metamorphic atanapi salaku mineral sekundér hasil tina ngarobih topaz, feldspar, kyanite, sareng sajabana dina pegmatites, éta sering kapendak dina sepré anu saé pisan ku barang komersil. Batu batu kasebut diperyogikeun pikeun manufaktur bahan bakar sareng bahan penebat sarta sabagian pelumas.

asal

Ngaran muscovite asalna tina kaca Muscovy, nami anu dipasihkeun ka mineral di Elizabethan Inggris kumargi dianggo dina abad pertengahan Rusia salaku alternatif langkung mirah ka kaca dina windows. Pamakean ieu dikenal di Inggris nalika abad ka genep belas kalayan sebutan munggaran na muncul dina hurup ku George Turberville, sekretaris duta besar Inggris ka tsar Ivan the Terrible, dina 1568.

Harti muscovite

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Muscovite ngontrol gula getih, ngaimbangkeun sékrési pankréas, nguap dehidrasi sareng nyegah lapar nalika puasa. Éta ngatur ginjal. Ieu melegkeun insomnia sareng alérgi sareng nyageurkeun naon waé kaayaan balukar tina teu betah atanapi marabahaya.

Batu ngagalakkeun saratna saratna, ngabuka manah pikeun ngabagi sareng ngabantosan anjeun pikeun nampa kasirupan jalma sanés. Sacara praktis, éta mangrupikeun watu anu saé upami anjeun kakurangan tina dyspraxia sareng gaduh masalah kaributan sareng kabingungan kénca.

Muscovite


Dibeuli muscovite alami di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!