opal pink

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

opal pink

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, anting, kalung, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél dina emas mawar salaku cingcin pertunangan.

Mésér opal pink alami di toko kami

Batu permata ieu ngan ukur aya di Andes Pagunungan Peru. Nyatana, aranjeunna dianggap salaku kado ti Pachamama, dewi Inca pangheulana ngahasilkeun sareng Ibu Bumi. Opal nyaéta gél silika anu karasa, biasana ngandung antara 5 dugi 10% cai. Ku sabab éta noncrystalline, teu sapertos batu permata anu sanés.

komposisi kimia

Rumus: SiO2 • n (H2O)
Gravitasi Khusus: 2.10 g / cc
Eusi Cai: 3.20%
Paket Conchoidal
Skala Moh 5.5-6

Aspék holistik tina opal Peruvian

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Numutkeun fabel batu Opal Peruvian mangrupakeun batu calming nu bisa pacify pikiran jeung alleviate isu sare. Saré sareng opal Peruvian dipercaya cageur nyeri subconscious ti kaliwat Anjeun.

Batuna ngagaduhan kakuatan rélaxasi, tradisi nyarios ka urang yén éta tiasa ngaleungitkeun ketegangan tina komunikasi sareng bakal ngamungkinkeun ideu ngalir kalayan lega. Éta batu anu saé pikeun nenangkeun pipikiran sareng dianggap manpaat pikeun bobo anu saé.

Batu ieu aya hubunganana sareng cakra jantung, énergi anu terpusat kalayan prihatin sareng komunikasi. Konon batu paling kuat ti sadayana batu pangubaran. Éta tiasa ningkatkeun kreativitas sareng inspirasi, batu pakait sareng tuah.

Harti batu nyaéta penyembuhan spiritual. Éta parantos dipiara salaku batu permata anu hébat. Konon ngaleupaskeun tegangan sareng nyandak katengtreman. Disarankeun pikeun jalma anu condong ngagaduhan setrés sareng hariwang. Éta tiasa ngaleupaskeun naon waé setrés.

Opal pink, ti ​​Peru


Mésér opal pink alami di toko kami

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, kalung, anting, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél dina emas mawar salaku cingcin pertunangan.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!