opal pink

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, anting, kalung, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél dina emas mawar salaku cingcin pertunangan.

Mésér opal pink alami di toko kami

Batu permata ieu ngan ukur aya di Andes Pagunungan Peru. Nyatana, aranjeunna dianggap salaku kado ti Pachamama, dewi Inca pangheulana ngahasilkeun sareng Ibu Bumi. Opal nyaéta gél silika anu karasa, biasana ngandung antara 5 dugi 10% cai. Ku sabab éta noncrystalline, teu sapertos batu permata anu sanés.

komposisi kimia

Rumus: SiO2 • n (H2O)
Gravitasi Khusus: 2.10 g / cc
Eusi Cai: 3.20%
Paket Conchoidal
Skala Moh 5.5-6

Opal pink ti peru

Aspék holistik tina opal Peruvian

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Numutkeun fabel batu Opal Peruvian mangrupakeun batu calming nu bisa pacify pikiran jeung alleviate isu sare. Saré sareng opal Peruvian dipercaya cageur nyeri subconscious ti kaliwat Anjeun.

Batuna ngagaduhan kakuatan rélaxasi, tradisi nyarios ka urang yén éta tiasa ngaleungitkeun ketegangan tina komunikasi sareng bakal ngamungkinkeun ideu ngalir kalayan lega. Éta batu anu saé pikeun nenangkeun pipikiran sareng dianggap manpaat pikeun bobo anu saé.

Batu ieu aya hubunganana sareng cakra jantung, énergi anu terpusat kalayan prihatin sareng komunikasi. Konon batu paling kuat ti sadayana batu pangubaran. Éta tiasa ningkatkeun kreativitas sareng inspirasi, batu pakait sareng tuah.

Harti batu nyaéta penyembuhan spiritual. Éta parantos dipiara salaku batu permata anu hébat. Konon ngaleupaskeun tegangan sareng nyandak katengtreman. Disarankeun pikeun jalma anu condong ngagaduhan setrés sareng hariwang. Éta tiasa ngaleupaskeun naon waé setrés.

Sampel handapeun mikroskop

FAQ

Kumaha jarang opal pink?

Batuna jarang pisan sareng ngan ukur aya di sababaraha tempat di Bumi. Batuna warna pink semu bodas nalika ditambang.

Kumaha cara anjeun nganggo opal pink?

Sacara spiritual éta nyayogikeun katengtreman sareng ngaleupaskeun haté sanubari, ngamungkinkeun salah sahiji ngaluarkeun trauma, tegangan sareng setrés. Éta tiasa dianggo pikeun ngajaga hubungan hiji sareng alam malaikat terbuka sareng jelas. Sacara émosional batu éta tiasa ngabantosan jalma-jalma anu ngagaduhan kasieunan teuing, hariwang atanapi hariwang.

Dupi anjeun nempatkeun opal pink dina cai?

Batu permata janten buram upami anjeun disimpen di tempat anu garing. Sacara alami ngandung cai sareng porous. Anjeun tiasa nyimpen kana cai atanapi dina katun baseuh pikeun disimpen dina mangtaun-taun.

Naha opal pink berharga?

Sontes kualitas anu saé tiasa endah pisan sareng tiasa nyandak harga dugi ka 100 US $ per karat. Ieu mangrupikeun sababaraha faktor kalebet warna, kajelasan, teukteukan sareng karat beurat anu nangtoskeun nilai sakabéh.

Kumaha anjeun terang naha opal pink nyata?

Kaseueuran opal asli ngagaduhan warna anu henteu teratur, atanapi bentukna melengkung atanapi bénjol kusabab formasi alamna sedengkeun batu buatan manusa bakal katingali sampurna.

Mésér opal pink alami di toko permata kami

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, kalung, anting, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél dina emas mawar salaku cingcin pertunangan.

 

 

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!