Kuarsa nganggo marcasite

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Kuarsa nganggo marcasite

Beuli kuarter alami sareng marcasite di warung kami


Kuarsa nganggo marcasite mangrupakeun batu permata anu jarang. Marcasite sareng quartz biasana biasa kapendak, tapi jarang duaan.

Marcasite

Marcasite mineral, kadang disebut pyrite beusi bodas, nyaéta beusi sulfida (FeS2) kalayan struktur kristal orthorhombic. Éta béda sareng fisik kristalin ti béda pyrite, nyaéta beusi sulfida kalayan struktur kristal kubik. Kadua struktur nyaéta umumna yén aranjeunna ngandung ion disulfida S22− kalayan jarak beungkeutan anu pondok antara atom walirang. Struktur bénten kumaha cara di-anion ieu disusun sakurilingna kase Fe2 +. Marcasite torek sareng langkung rapih tibatan piru. Spésiés maréait sering ngoyak sareng ngarobih kusabab struktur kristal anu teu stabil.

Dina permukaan seger éta konéng bulak ka ampir bodas sareng gaduh warnét logam anu cerah. Éta tarnishes warna konéng atanapi coklatish sareng masihan tilas hideung. Éta mangrupikeun bahan anu rapih anu teu tiasa kacaré kalayan péso. Kristal ipis, datar, tabular, nalika ngagabung sareng grup, disebut cockscombs.

quartz

quartz mangrupikeun mineral kristal, kristal sareng diwangun atom silikon sareng oksigén. Atom-atom kasebut dihubungkeun dina kerangka sinambung SiO4 oksigén silikon oksigén, kalayan unggal oksigén dibagi antara dua tetrahedra, méré rumus kimia umum tina SiO2. Quartz mangrupikeun mineral anu paling loba di bumi di bumi buana bumi, saatos feldspar.

Aya seueur jinis quartz anu béda-béda, anu sababaraha batu permata semi-adi. Kusabab umur kuno, variétas quartz mangrupikeun mineral anu sering dianggo dina nyieun perhiasan sareng ukiran hardstone, khususna di Eurasia.

Kuarsa nganggo harti marcasite

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

  • Perlindungan tina énergi négatif.
  • Ngabantosan asupkeun kana pikiran sadar.
  • Mastikeun kabagjaan di kulawarga.
  • Nembongkeun kakuatan penyembuhan anu serbaguna tina quartz.
  • Ningkatkeun énergi anu positif.
  • Ningkatkeun harga diri jeung kayakinan awéwé.
  • Saé kanggo ningkatkeun kreativitas.
  • Ningkatkeun kamampuan pikeun ngartos hal.
  • Alus pikeun kakuatan méntal.

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa sareng rasias / mikroskop x 10

Beuli kuarter alami sareng marcasite di warung kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!