Seuneu opal

seuneu opal

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Seuneu opal

Harti opal seuneu. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal seuneu cut atanapi atah disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin.

Dibeuli opal alam di toko kami

Opal seuneu mangrupikeun opal transparan ka tembus, kalayan warna awak haneut konéng janten oranyeu janten beureum. Sanaos henteu biasana nunjukkeun warna kaulinan, kadang-kadang batu bakal nembongkeun lampu héjo anu héjo. Sumber anu paling terkenal nyaéta nagara Querétaro di Méksiko, opal ieu biasana disebat opal seuneu Méksiko. Opal seuneu atah anu henteu nunjukkeun muter warna kadang disebat opal jeli. Opal Méksiko sakapeung diteukteuk dina bahan host rhyolitikna upami cukup hésé pikeun ngamungkinkeun motong sareng polesan. Jenis opal Méksiko ieu disebut opal Cantera. Ogé, hiji jinis opal ti Méksiko, anu disebat salaku cai opal Méksiko, mangrupikeun opal anu henteu warnaan anu nunjukkeun boh cahaya internal anu biru atanapi emas.

Girasol opal

Girasol opal mangrupikeun istilah anu sakapeung kaliru sareng teu leres dianggo pikeun nuduhkeun batu opal seuneu atah, ogé jinis transparan dugi ku semitransparent quartz susu ti Madagaskar anu nembongkeun asterismeu, atanapi pangaruh bintang, nalika diteukteuk leres. Nanging, opal girasol leres mangrupikeun jinis opal hyalite anu nunjukkeun cahaya biru atanapi cahaya anu nuturkeun sumber cahaya di sakuriling. Éta sanés kaulinan warna sapertos anu katingali dina opal anu mulia, tapi pangaruh tina inklusi mikroskopis. Éta ogé sok disebat opal cai ogé, nalika ti Mexico. Dua lokasi anu paling kasohor tina jenis opal ieu nyaéta Oregon sareng Mexico.

Opal peru

Opal Peruvian ogé disebat opal biru mangrupikeun batu opaque opaque biru-héjo opak anu dipendakan di Peru, anu sering diteukteuk janten matrik dina batu anu langkung opak. Éta henteu nembongkeun warna kaulinan. Opal biru ogé asalna ti Oregon di daérah Owyhee, ogé ti Nevada sakitar Lembah Virgin, AS.

Harti opal seuneu

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.
Opal seuneu mangrupikeun batu permata anu ngagaduhan hartos sareng pasipatan pikeun ngaluarkeun kapribadian anu bogana. Sakumaha namina nunjukkeun, batu permata ieu melambangkan "seuneu" sareng éta énergi anu kuat pisan. Anjeun tiasa nganggo kakuatan anjeun épisién ku ngaduruk énergi anjeun. Éta saé dianggo nalika anjeun hoyong ngawujudkeun impian atanapi tujuan anjeun.

Seuneu Opal, ti Méksiko


Dibeuli opal alam di toko kami

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal seuneu cut atanapi atah disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!