Trapiche bangsat

trapiche bangsat

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

0 biasa

Trapiche-kawas amethyst

Dibeuli jimat bubu alam di toko kami


Trapiche amethyst (atanapi amétystet kawas snagiche) nyaéta jinis quartz ungu jarang sareng zoning warna anu unik. Gampang pikeun ngidentipikasi

Permata-kawas Trapiche

Perhiasan trapiche leres ngagaduhan kasimpulan antara bagian pertumbuhan. Tapi, panyebaran warna sederhana atanapi kamasihankeun dina jero kristal tiasa nyiptakeun pola "kawas-traung" dina sababaraha permata. Ieu ngandung harti yén kristal permata-kawas anu dirobih ieu terus-terusan, sedengkeun dina bubu anu leres mineralna rusak kana sektor anu tumbuh masing-masing.

Masih, permata ieu ngagaduhan simétri anu éksés anu aya hubunganana sareng permata bubiche sareng jarang pisan jarang aya. Mineral anu sarua anu ngabentuk bubu anu leres tiasa ngabentuk zoning warna anu sapertos tragé atanapi, upami dina kuarter rutilasi, kasiling pola anu spektakuler. Salaku tambahan, inten sareng pezzottaite tiasa tumuwuh kana permata-anu sapertos snag.

Mineral anu gaduh kabiasaan kristal kurang simétri ogé tiasa ngabentuk permata-ibarat toyas. Salaku conto, sapertos rhodochrosite anu sapertos naékna lumangsung di Argentina.

Amethyst

Alam kecétung nyaéta warna ungu warna kristal quartz. Éta berhutang warna violet na kusabab penyinaran alami na najis beusi. Dina sababaraha kasus ditéang ku pangotor unsur transisi. Ayana unsur renik nyababkeun substitisi kisi kristal. Ogé, karasa mineralna sami sareng kuarsa. Ku sabab éta cocog pikeun dianggo dina perhiasan anu hargana hargana.

Batu permata amethyst lumangsung dina pitunjuk primér. Tina ungu warna pinkish dugi ka wungu jero. Éta tiasa nunjukkeun hiji atanapi kadua warna sekundér: beureum sareng biru. Siberia, ogé Sri Lanka, Brazil sareng Asia mangrupikeun sumber tambang anu paling hadé. Siberian jero nyaéta nami kelas anu idéal. Éta gaduh warna ungu primér sakitar 75 / 80%, kalayan 15 / 20% biru. Gumantung kana sumber cahaya.

Trapiche artina amethyst

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Trapiche Amethyst disarios nguatkeun sistem endokrin sareng sistem imun. Kusabab formasi kristal anu unik, cenah ningkatkeun kagiatan otak, ningkatkeun konsentrasi, sareng nguatkeun jalmi anu ngagem éta. Batu permata ieu ogé nyebatkeun ningkatkeun kamampuan psikis, alus teuing pikeun nyebarkeun tanaga nalika tapa. Naon waé kapercayaan anjeun, meureun anjeun resep Trapiche Amethyst anjeun.

Trapiche bangsat


Dibeuli jimat bubu alam di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!