Ulexite

Ulexite

Info Gemstone

tags

Gemstone Pedaran

0 biasa

Ulexite

Dibeuli ulexite alami di toko kami


Ulexite, natrium natrium kalsium borat hidroksida, kadang disebat TV rock, mangrupikeun mineral anu terjadi dina jisim kristal bulat bodas anu sutra atanapi dina serat paralel. Serat alami ulexite ngalaksanakeun cahaya sapanjang poros anu panjang, ku refleksi internal.

Ulexite mangrupikeun mineral anu kompleks struktural, kalayan struktur dasar anu ngandung rantay natrium, cai sareng octahedra hidroksida. Ranté dihubungkeun babarengan ku kalsium, cai, hidroksida, sareng polyhedra oksigén sareng unit boron masif. Éta diwangun ku tilu borate tetrahedra sareng dua kelompok segi tilu.

Batu TV

Ulexite ogé katelah batu TV alatan ciri optik anu teu biasa. Serat ulexite salaku serat optik, nyebarkeun cahya sapanjang panjangna ku pantulan internal. Nalika sapotong ulexite dipotong ku rupa anu rata digosok tegak pikeun orientasi serat, spesimen kualitas anu alus bakal nunjukkeun gambar naon waé permukaan anu bersebelahan jeung sisi séjén.

Pangaruh serat optik mangrupikeun hasil tina polarisasi cahaya kana sinar anu alon sareng gancang dina unggal serat, pantulan internal sinar anu alon sareng réprési sinar gancang kana sinarot serat anu santai. Konsékuansi anu pikaresepeun nyaéta generasi tilu congcot, dua nyaéta polarized, nalika pancaran laser obliquely nyaangan serat. Cucung ieu tiasa ditingali sawaktos ningali sumber cahaya ngalangkungan mineral.

Batu televisi / Pangaruh TV

sipat optik

Agrégat fibrous proyék ulexite gambar hiji obyék dina permukaan sabalikna mineral. Harta optik ieu umum pikeun serat sintétis, tapi henteu dina mineral, masihan ulexite dina palatihan tv batu. Harta optik ieu kusabab refleksi sapanjang serat kembar, pesawat kembar anu pang menonjol nuju. Cahaya sacara internal ditingali unggal-unggal serat anu dikurilingan ku médiasi indéks réfraktif anu handap. Pangaruh optik ieu ogé akibat tina rohangan ageung dibentuk ku natrium octahedral dina struktur mineral. Serat sintétik anu dipaké pikeun serat optik ngirimkeun gambar sapanjang bungkusan kristal siga benang dina cara anu sami sacara alami kajadian ulexite nyiptakeun gambar kusabab ayana indéks réprési anu aya diantara serat. Salaku tambahan, upami objékna diwarna, sadaya kelirna dicandak ku ulexite. Permukaan paralel tina potongan ulexite berserenjang pikeun serat ngahasilkeun gambar anu pangsaéna, sakumaha distorsi dina ukuran gambar anu diarepkeun bakal lumangsung upami permukaan henteu paralel sareng mineral. Panasaran, conto tina batu tiasa ngahasilkeun gambar anu lumayan. Satin spar gypsum ogé nunjukkeun pangaruh optik ieu. Tapi, serat-serat éta teuing kasar pikeun ngirimkeun gambar anu santun. Ketebalan serat pasanding sareng gambar kasaimbangan gambar anu diunjelkeun.

Harti éksitip

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Ulexite ngabantosan nyageurkeun sareng kasaimbangan visi fisik. Éta tiasa dianggo pikeun nguatkeun panon anjeun sareng ngatasi kacapean panon anu kabur atanapi visi ganda.
Bakal miceun kedutan, betah nyeri sirah.
Batu ieu bakal ngabantosan dina nungkulan kasusah sareng sistem saraf, utamina ku nyeri saraf anu teu jelas. Ulexite bakal ningkatkeun mémori sareng konsentrasi anjeun.

Ulexite, ti Boron, California, AS


Dibeuli ulexite alami di toko kami

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!