Ulexite

Harti batu Ulexite sareng pasipatan penyembuhan mineral
tags

Harti batu Ulexite sareng pasipatan penyembuhan mineral.

Dibeuli ulexite alami di toko kami


Ulexite, terhidrasi natrium kalsium borat hidroksida, kadang katelah TV batu, mangrupikeun mineral anu aya dina massa kristal buleud bodas anu sutra atanapi dina serat sajajar. Serat alami batu ulexite ngalaksanakeun cahaya sapanjang sumbu panjangna, ku réfléksi internal.

Batuna mangrupikeun mineral strukturna kompléks, sareng struktur dasar anu ngandung ranté natrium, cai sareng hidroksida oktahedra. Ranté na aya pakaitna sareng kalsium, cai, hidroksida sareng oksigén polyhedra sareng unit boron masif. Éta diwangun ku tilu borat tetrahedra sareng dua gugus segitiga borat.

Batu TV

Ulexite ogé katelah TV rock kusabab ciri optik anu teu biasa. Serat tina ulexite polah salaku serat optik, ngalirkeun cahaya sapanjang panjangna ku réfléksi internal. Nalika sapotong kristal dipotong ku raray anu digosok datar jejeg sareng orientasi serat, spesimen anu saé kualitasna bakal nembongkeun gambar tina permukaan naon waé anu caket sareng sisi sanésna.

Pangaruh serat optik mangrupikeun hasil tina polarisasi cahaya kana sinar anu alon sareng gancang dina unggal serat, pantulan internal sinar anu alon sareng réprési sinar gancang kana sinarot serat anu santai. Konsékuansi anu pikaresepeun nyaéta generasi tilu congcot, dua nyaéta polarized, nalika pancaran laser obliquely nyaangan serat. Cucung ieu tiasa ditingali sawaktos ningali sumber cahaya ngalangkungan mineral.

sipat optik

Agrégat fibrous tina batu ulexite ngasilkeun gambar obyék dina permukaan anu sanés mineral. Pasipatan optik ieu umum pikeun serat sintétik, tapi henteu dina mineral, masihan ulexite nyaéta julukan TV batu. Pasipatan optik ieu disababkeun ku réfléksi sapanjang serat kembar, pesawat kembar anu paling kawéntar aya. Cahya sacara internalna dibayangkeun deui dina unggal serat anu dikurilingan ku medium indéks réfraktif handap. Pangaruh optik ieu ogé mangrupikeun hasil tina rohangan ageung anu kabentuk ku ranté natrium oktaférénsi dina struktur mineral. Serat sintétik anu dianggo pikeun serat optik ngirimkeun gambar sapanjang kebat kristal sapertos ku cara anu sami kajadianana kristal ngahasilkeun gambar kusabab ayana indéks réfraksi anu béda antara serat. Salaku tambahan, upami obyék warnaan, sadaya warna na dihasilkeun ku ulexite. Permukaan paralel tina motong ulexite jejeg kana serat ngahasilkeun gambar anu pangsaéna, sabab distorsi dina ukuran gambar anu diproyeksikeun bakal kajadian upami permukaanna henteu sajajar sareng mineral. Panasaran, sampel batu sanggup ngahasilkeun gambar anu sopan sareng kasar. Satin spar gypsum ogé nunjukkeun épék optik ieu. Nanging, seratna kasar teuing pikeun ngirimkeun gambar anu pantes. Kandelna serat sabanding sareng seukeutna gambar anu diproyeksikeun.

Ulexite, ti Boron, California, AS

Harti ulexite sareng sipat penyembuhan manpaat

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Batu ngabantun ngageuri sareng nyaimbangkeun visi fisik. Éta tiasa dianggo pikeun nguatkeun paningalian paningalian anjeun sareng ngungkulan kacapean panon anu kabur atanapi visi dobel.
Bakal miceun kedutan, betah nyeri sirah.
Batu ieu bakal ngabantosan dina nungkulan kasusah sareng sistem saraf, utamina ku nyeri saraf anu teu jelas. Ulexite bakal ningkatkeun mémori sareng konsentrasi anjeun.

Ulexite handapeun mikroskop

FAQ

Naon anu dianggo pikeun ulexite?

Batuna ngaktipkeun cakra panon katilu sareng dianggo pikeun ningkatkeun pidangan jero, imajinasi, sareng kréativitas. Éta batu tina intuisi sareng clairvoyance. Éta ngamungkinkeun anjeun ningali bebeneran sareng énergi anu anjeun panginten henteu kapendak sateuacanna. Mineral ieu mawa énergi geter anu luhur sareng nyandak élmu pikeun diajar ngeunaan nyumput diri anjeun sajati. Kristal ogé ngaktipkeun kamampuan telepathic dina unggal jalma ngalangkungan semedi atanapi kulem jero. Éta mangrupikeun panguat anu beurat, damel dina médan énergi geter tinggi anu ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun proyéksi.

Naha ulexite toksik?

Batuna dianggap bahan anu teu bahaya. sareng éta teu acan diuji pikeun detil pagawéan sareng toksikologis. Kristal nampilkeun sakedik atanapi henteu bahaya pikeun manusa sareng ngagaduhan toksisitas lisan sareng dermal akut anu handap. Kristal mangrupikeun bahan bodas teu bau, granular bodas anu henteu kaduruk, kaduruk, atanapi ngabeledug.

Naon jenis batu anu ulexite?

Ulexite (NaCaB5O6 (OH) 6 · 5H2O, terhidrat natrium kalsium borat hidroksida), kadang dikenal salaku TV batu, mangrupikeun mineral anu aya dina massa kristal buleud bodas sutra atanapi dina serat sajajar.

Naha ulexite selenite?

Sacara kimia, ulexite mangrupikeun borat, sedengkeun selenite (rupa-rupa gipsum) mangrupikeun sulfat.

Kumaha kuring nganggo ulexite?

Sipat penyembuhan ulexite nganggo serat optik na pikeun ngarahkeun cahaya sareng ngabantosan awak anjeun nyerep énergi cahaya ieu. Ieu sababna langkung saé nempatkeun batu ulexite dina dahi atanapi panon anjeun. Anjeun ogé tiasa nempatkeun batu Ulexite handapeun bantal anjeun nalika wengi upami anjeun hoyong ngembangkeun atanapi ningkatkeun telepati méntal anjeun sareng hadiah jiwa anu sanés.

Mésér ulexite alami di toko permata urang

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!