Verdelite

Info Gemstone

Gemstone Pedaran

Verdelite

Gemstone Verdelite mangrupakeun turmalin héjo. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo permata verdelite disetél salaku anting-anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin. Verdelite hartosna.

Mésér verdelite alami di toko kami

Éta mangrupikeun rupa-rupa turmalin khusus héjo, kadang-kadang dianggap héjo turmalin dina perdagangan. Kalayan warna mimitian ti listrik caang dugi ka héjo hampang halus sahingga janten batu anu seueur dipilarian di kulawarga batu warna.

Turmine héjo

Mineral silikat boron kristalin dicampur sareng unsur sapertos aluminium, beusi, magnesium, natrium, litium, atanapi kalium. Digolongkeun kana batu semi-permata.

Tourmaline héjo mangrupikeun siklikilicate ring genep anggota anu ngagaduhan sistem kristal trigonal. Éta lumangsung salami, langsing kana kristal prismatik kandel sareng kolom anu biasana segitiga dina cross-section, sering ku raray ngagulung anu melengkung. Gaya terminasi dina tungtung kristal kadang-kadang asimétri, disebat hemimorphism. Kristal prismatik langsing langsing ilahar dina granit halus anu disebut aplite, sering ngawangun pola sapertos daisy radial. Verdelite tourmaline dibédakeun ku prisma tilu sisi na. Henteu aya mineral umum anu sanés gaduh tilu sisina. Prisma raray sering gaduh striations nangtung beurat anu ngahasilkeun pangaruh segitiga buleud. Turmine héjo jarang sampurna dingding.

Verdelite hartosna

Bagian di handap ieu mangrupikeun ilmiah sareng dumasar kana kapercayaan budaya.

Mangrupikeun batu permata pikeun masihan kakuatan palaksanaan, kakuatan neraskeun, kakuatan méntal diperyogikeun pikeun ngawujudkeun cita-cita. Éta bakal narik aset, kaasih sareng kaséhatan anu dipikahoyong ku anu bogana. Batu bakal ngabantosan panaratas pikeun nasib anu kuat. Mangrupikeun batu permata pikeun ngarobih dikurangan janten tambah. Éta bakal ngahasilkeun ranté tina tuah. Batu permata ogé masihan anjeun kasempetan pikeun nantang hal-hal anyar. Anjeun bakal kéngingkeun kasempetan pikeun ngalangkungan halangan wates. Éta nyegah anjeun teu wareg ku kaayaan ayeuna. Éta batu permata sacara lega mekarkeun kamungkinan pikahareupeun.

Verdelite


Mésér verdelite alami di toko kami

Kami ngadamel perhiasan khusus sareng permata verdelite disetél salaku anting, cingcin, kalung, pinggel atanapi liontin.

FAQ

Naon anu dianggo verdelite?

Green Tourmaline cocog pikeun tujuan penyembuhan, sabab éta tiasa museurkeun tanaga pangobatanana, mupus aura, sareng ngaleungitkeun sumbatan. Green Tourmaline sering dianggo pikeun muka sareng ngaktifkeun cakra Jantung, ogé nyayogikeun rasa tengtrem sareng tenang kana jantung sareng sistem saraf.

Dimana mésér verdelite?

Urang jual verdelite di toko kami

Naha verdelite jarang?

Simpenan turmalin héjo utama di Brasil, Namibia, Nigeria, Mozambik, Pakistan sareng Afganistan. Tapi turmalin héjo warna anu saé sareng transparansi mangrupikeun hal anu jarang di tambang batu permata naon waé. Sareng upami, salian ti éta, aranjeunna ogé bébas tina inklusif, aranjeunna leres-leres didambakan.

Naha verdelite berharga?

Turmine héjo paling mahal nalika ngagaduhan biru di dinya atanapi katingalina langkung sapertos zamrud sapertos dina turmom Chrome.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!