Ladenan nguji batu online

0 biasa
Ladenan nguji batu online

Kami nawiskeun jasa tés gemstone online

Harga jasa uji batu online: ngan ukur 10 $ US per batu / Hasil dina 48 jam.
* Pembayaran dina mata uang naon waé.

Dumasar poto sareng pidéo permata anu disayogikeun. Urang bakal nganalisis sipat béda batu anjeun:

  • warna
  • transparansi
  • Pleochroism
  • luster
  • meulah
  • Réprési cahaya. (seuneu)
  • Struktur kristal (kanggo batu kasar, pingsan)

Saatos ngaevaluasi sadaya pasipatan ieu, anjeun bakal nampi hasilna akurat-gancang.

Salaku conto, upami hasilna “kaca", Tapi urang henteu tiasa ngartos upami éta sagelas alam or kaca diproduksi. Kami bakal masihan anjeun duanana jawaban, kalayan persentase kamungkinan.

Ladenan nguji batu online. Conto hasilna ku email:

Gelas. Kamungkinan: 100%

  • Kaca buatan manusa: 90% kamungkinan
  • Kaca alami (Obsidian): probabilitas 10%

Anjeun bakal nampi jawaban ku email dina jarak 48 jam saatos mayar.

Teu aya inpormasi tambahan atanapi dilacak anu bakal disayogikeun.

Langkung saé kualitas poto sareng video anjeun, langkung pasti pasti idéntitas kami.

FAQ

  • Kumaha cara ngirim poto sareng pidéo?
    Saatos nampi pamayaran anjeun, anjeun bakal nampi email konfirmasi kalayan pilihan anu béda pikeun ngirim file anjeun: Email, Messenger, WeChat, WhatsApp, Line, Viber, jsb.
  • Kumaha anjeun nangtukeun poto kami?
    Nalika ngirim file, anjeun ogé kedah ngirim nomer invoice, ku kituna kami tiasa sampurna ngaidentifikasi file anjeun.
  • Kuring ngagaduhan sababaraha batu pikeun nguji, naon anu kuring kedah laksanakeun?
    Anjeun tiasa milih nomer batu pikeun diuji, anjeun tiasa mayar sadayana dina waktos anu sami sareng ngan ukur hiji tagihan.
  • Kuring ngirim anjeun poto sareng pidéo tapi kuring tetep henteu nampi jawaban?
    Panginten anjeun hilap nyebut nomer invoice atanapi panginten anjeun henteu acan mayar.
  • Dupi abdi tiasa terang nagara asal batu?
    Henteu, mustahil uninga geografis asal batu ku poto atanapi pidéo.

pangeling-eling

Dina kalolobaan kasus, teu mungkin pikeun uji batu anu akurat tanpa tiasa ngalakukeun tés nganggo pakakas.
Mémang, mustahil pikeun nguji kapadetan, indéks réfraktif, komposisi kimia. Ogé teu mungkin pikeun nganalisa inpormasi dina kaayaan mikroskop, jsb.
Sadaya inpormasi éta penting pikeun nganalisis akurat. Ku kituna, jawaban kami bakal paling sering sababaraha kali, sabab tés visual ngan nyarioskeun ka inpormasi tinangtu anu dina hal anu paling henteu cekap.

  • Hasilna moal janten sertipikat resmi. Éta ngan ukur janten pendapat ti gemologist lulusan.
  • Teu aya kaayaan anu perkiraan ieu tiasa dianggo salaku sertipikat.
  • Kami moal nanggungjawaban kanggo dijual atanapi ngagaleuh batu.
  • Salaku élmuwan. Kami henteu nawiskeun jasa pangajen harga. Harga gumantung kana pasar, anu teu aya hubunganana sareng élmu gemological.
  • Henteu kéngingkeun pamayaran anu tiasa dipasihkeun saatos nampi jawaban. Mémang, sanaos kuciwa ku jawaban. Gimologist ngagentos waktos sami damel dina batu naon waé anu palsu atanapi batu anu asli.

Mesen jasa uji batu online: 10 $ US per batu

Upami anjeun hoyong ngobrol sareng guru gemology. Kami ogé nawiskeun jasa konsultasi sacara online ku cara videoconference, ku janjian, mimitian ti 30 US $ per jam. Ti Senén nepi ka Jumaah. 8am ka 6 sonten. Zona waktos Kamboja / Thailand (UTC + 7)
* Pembayaran dina mata uang naon waé.

Buku jasa konsultasi gemology sacara online: 30 $ US per jam

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!