Gemological Institute of Kamboja

wartos
danau mogok

Mogok Trip, Myanmar

0 biasa

Mogok Trip, Myanmar

Sanggeus anjog di bandara Mandalay, sirahna nuju Mogok pikeun 7 jam drive.
Wajib eureun di papariksaan nu, kadua "visa" anu diperlukeun pikeun nuliskeun Mogok. (Lain visa tapi otorisasina husus)

Mogok papariksaan

poé naék kana Mogok.
Ieu rada tiis tipeuting dina usum tiris, sarta panas beurang.

Didatangan pasar gemstone panggedéna di Mogok, deukeut danau.

danau mogok

pasar dibuka ukur isuk-isuk

pasar tasik mogok

Wilujeng sumping di Ruby darat

Datangna Mogok teu bisa dipigawé tanpa gambar tina salah sahiji titik paling kawentar panempoan wilayah Jawa Barat.

motong gem Tradisional

Énergi ngahurungkeun kabayang dihasilkeun ku suku, bari leungeun nu dipaké pikeun Polandia batu.

Dua cutters gem on kabayang a

motong gem Tradisional ku mesin kaki

Awéwé megatkeun blok marmer

Awéwé megatkeun blok marmer néangan batu mulia jero: Ruby, inten biru jeung spinel

gemstones marmer mogok

Pasar Panma gem

A pasar batu leutik dimana pembeli na sellers papanggih di jalan jeung negotiate batu. pasar Ieu buka ukur sore, teu unggal poe.

panma mogok pasar gem

milik Ruby Hujan

The milik, ditempo ti luhur

A panambang jam gawé, jero dina milik nu

Ti jero taneuh ka beungeut

pertambangan dataran aluvial

Padahal, kami keur diajak ngobrol didieu rada ngeunaan colluvial (A akumulasi leupas tina batu jeung lebu taneuh di suku lamping a). Batu geus ngumbara jarak pondok pisan antara lokasi aslina maranéhanana sarta watercourse nu sipatna kapanggih. Ieu gampang pikeun ngaidentipikasi. Ujud kristalin kénéh ampir sampurna jeung geus boro geus kapangaruhan ku erosi anu bisa ditempo dina batu séjén ti déposit aluvial.

Di handap ieu spinel beureum kawentar Mogok

guha Ruby

Hanjakal kami geus moal kapanggih rubies, tapi loba Mica

Tilelep dina Mogok

mésér gemstones alam di warung urang

0 biasa