Gemological Institute of Kamboja

wartos

Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok di Myanmar - Hotel Mogok - Mogok Burma ruby

Perjalanan Mogok, Myanmar

Sanggeus anjog di bandara Mandalay, sirahna nuju Mogok pikeun 7 jam drive.
Perhatosan wajib di pos pamariksaan, "visa" anu kadua diperyogikeun pikeun lebet propinsi éta. (sanés visa tapi otorisasina khusus)

Mogok papariksaan

Mogok hotél - Poé naék.
Ieu rada tiis tipeuting dina usum tiris, sarta panas beurang.

Didatangan pasar gemstone panggedéna di Mogok, deukeut danau.

danau mogok

pasar dibuka ukur isuk-isuk

pasar tasik mogok

Wilujeng sumping di Ruby darat

Datangna Mogok teu bisa dipigawé tanpa gambar tina salah sahiji titik paling kawentar panempoan wilayah Jawa Barat.

motong gem Tradisional

Énergi ngahurungkeun kabayang dihasilkeun ku suku, bari leungeun nu dipaké pikeun Polandia batu.

Dua cutters gem on kabayang a

motong gem Tradisional ku mesin kaki

Awéwé megatkeun blok marmer

Awéwé ngabobol blok marmer pikeun milari batu mulia di jerona: Mogok burma ruby, safir sareng spinel

mogok burma ruby

Pasar Panma gem

A pasar batu leutik dimana pembeli na sellers papanggih di jalan jeung negotiate batu. pasar Ieu buka ukur sore, teu unggal poe.

mogok burma ruby ​​panma gem market

milik Ruby Hujan

The milik, ditempo ti luhur

mogok burma Ruby mine

A panambang jam gawé, jero dina milik nu

mogok burma Ruby mine

Ti jero taneuh ka beungeut

pertambangan dataran aluvial

Padahal, kami keur diajak ngobrol didieu rada ngeunaan colluvial (A akumulasi leupas tina batu jeung lebu taneuh di suku lamping a). Batu geus ngumbara jarak pondok pisan antara lokasi aslina maranéhanana sarta watercourse nu sipatna kapanggih. Ieu gampang pikeun ngaidentipikasi. Ujud kristalin kénéh ampir sampurna jeung geus boro geus kapangaruhan ku erosi anu bisa ditempo dina batu séjén ti déposit aluvial.

Ieu spinel beureum anu kawéntar

Guha rubi Mogok Burma

mogok burma ruby ​​guha
mogok burma Ruby mine

Hanjakal kami geus moal kapanggih rubies, tapi loba Mica

mogok burma ruby ​​guha

lingsir

mésér gemstones alam di warung urang

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!